Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. bölüm - fragman

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. bölümüyle 1 Ocak Salı 20:00'da Kanal D'de...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. bölüm - fragman
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. bölüm - fragman
GİRİŞ 01.01.2013 10:23 GÜNCELLEME 01.01.2013 10:23

Cemile ile Arif arasında yakınlaşma yaşanıyor. Mithat'ın  vurulması herkesi şok eder. Ayça, Osman'ın evine giderek onunla yüzleşmek ister.  Ne Mete, ne de Cemile'yi dinlemez. Ancak yer yarılıp, sanki Osman içine  girmiştir. Ne sağcılar, ne polis, ne de Cemile, Osman'ı bulamaz. Carolin ise  Hakan'ı elindeki rapor ile sıkıştırmaya devam eder. Yıldırım nikahı ile  evlenirlerse böbreğini Zehra'ya verecektir. Zehra ise günden güne  güçsüzleşmektedir. Bütün aile uygun böbrek nakli için haber beklemektedir. Cemile'nin beklediği haber Arif'ten gelir. Osman onlara buluşma yeri ve saati  verir.

Fakat bu çok tehlikelidir. Polis her yere baskın yaparken sağcılar da evi  gözetlemektedirler. Mithat'ın cenazesine katılan Mete ise beklediğinin çok  ötesinde bir tavırla karşı karşıya kalır. Soner'e ilgi duyan Filiz eve gelir.  Bahar'la aralarındaki gerginlik devam etmektedir. Ancak iş için toplantıya  giderlerken Soner'in Bahar'ı da yanında getirmesi ortalığın iyice karışmasına  neden olur. Ziya ise Bahar'ın peşini bırakmaz. Onu zorla, hazırladığı bir  sürpriz için bir yere götürür.

Ancak Soner zamanında yetişir ve Ziya'ya müdahale  eder. Osman'ın suçsuzluğu kanıtlanana kadar ona saklanacak bir yer bulurlar.  Ancak bu durum yüzünden Arif ve Cemile'nin sürekli bir arada görünmeleri, aşk  dedikodularının iyice yayılmasına neden olur. Arif ve Cemile arasındaki sürpriz  yakınlaşma herkesi çok şaşırtacaktır. Carolin, Hakan'ı karar vermesi için  zorlarken, hiç umulmadık biri ikisini uygusuz bir durumda yakalar.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. bölüm - fragman... 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…