Erdoğan, Şener Eruygur'a nasıl haddini bildirdi?
Erdoğan, Şener Eruygur'a nasıl haddini bildirdi?
Taraf gazetesinin dünkü sürmanşetini görünce nerden nereye geldiğimizi hatırlatma ihtiyacı hissetmedim dersem yalan olur…

Yorumlar103

  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu seviyede toplantılarda bu tur tepkisel anormal karşılanabilir. Yazının sonunda darbe hazırlıklarında bahsetmissiniz. Bunlarin hepsi paralel uydurması değil miydi! Kimin hangi söylediği doğru günümüz siyasetinde neye inanacagimiza şaşırıyorum doğrusu.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    2004 MGK belgesine gelince,O belge YENİ BULUNMUŞ veya hiç bilinmeyen gizli bir belge falan değil, Bazı arkadaşların sandığının AKSİNE. Cemaat YILLARDIR bunun haberini yapıyor TV ve gazetede GÜLENİ BİTİRME BELGESİ adıyla... En zayıf olduğu 1,5 yıllık hükümet iken -TEPESİNDE BALYOZ gibi türlü DARBE PLANLARI DOLAŞIRKEN- dahi bu MGK kararını UYGULAMAYIP, aksi yönde tutum takındığı için, CEMAAT önde gelenlerinin TEŞEKKÜR ve TAKDİR duygularını belirttikleri de UNUTULDU galiba zaman içinde.Dolayısıyla "KES LAN" belgesi yok, GÜLENİ BİTİRME BELGESİ var tarzı yaklaşım YANLIŞ. Eğer eksik bilgi ise uyarmış olayım.Bazen, VEBAL almak için İNANILMAZ GAYRET EDİYORUZ HEPİMİZ. Sakin olalım.. ALLAH(c.c) ü Teala samimi MÜSLÜMANLARIN KALPLERİNİ birbirine ISINDIRSIN.. FİRAK vermesin.SAFLAR BOZULMASIN, ŞER sevindirilmesin. inşaALLAH !!!
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Nezaket gereken yer/zaman var, DİK DURMAK gereken yer/zaman var. Bunları ayırdetmek içinde BEYİN VAR. AŞIRI nezaket gösterenlere bu ülkede NELER yapıldığını hatırlayalım; MENDERES ASILDI, ERBAKAN DÜŞÜRÜLÜP itibarsızlaştırıldı.. Türlü HAKARETE uğradı. Zira KABA KUVVET aşıklarının gözünde NEZAKET, ZAYIFLIK ve KORKMA alametidir."bana dilediğinizi yapabilir, YAPTIRABİLİRSİNİZ" demektir. Bu manada YERİNDE ve ZAMANINDA bir TEPKİ olmuş.İşte TAMDA bu yüzden HER ŞEYE RAĞMEN, HALK DESTEĞİ DÜŞMEYEN bir insan TAYYİP ERDOĞAN. Ve benim gibi SIRADAN vatandaşların GÖNLÜNE HİTAP EDİYOR. Sadece arada bir ŞİİR okumak değil.O şiiri İNANARAK, HİSSEDEREK, YAŞAYARAK OKUMAK meselesi.. Bazısı var ki ŞİİR değil KUR'AN okusa insanlara TESİR ETMİYOR.. ÇÜNKÜ BOĞAZINDAN AŞAĞIYA İNMİYOR OKUDUĞU. EK OLARAK,bu nakle İNANMAYAN arkadaşlara kaynaklara bir daha bakmalarını öneririm. HABERİ tek kişi aktarıyorsa da KULAK ŞAHİTLERİ birkaç kişi VAR. Öte yandan MGK içinden bunu ilk AKTARAN yalan söylemişse(!) ispatı çok basit.. BÜTÜN MGK mensupları ŞAHİTTİR. Bir veya birkaçına gidip sorulabilir.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Karlı Zigana Dağları 10 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin geçmişinde yaşananlardan. Bundan sonra, Asıl sorumluluk, Ülke Halkının omuzlarında olacak Asıl önemli olan, Halkımız tarafından seçilecek hükümet kadrolarını inançlı kişilerden oluşturmazsa eğer, ülkemiz için kazanılmış olan değerler heba olur ve çocuklarımızın yarınları tehlikeye düşer. Bu Millet, nankörlük etmemeli, kazandığı değerlere sahip çıkmalı, gelecekte ülkemizin idaresini, inanç değerleri zayıf insanlara teslim etmemeli.
    Cevapla Toplam 24 beğeni
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK USTA SEN BİRTANESİN.. sana kötülük düşünenler o kötülüklerle kendileri her daim karşılaşsınlar inşaallah! gönülden diliyorum rabbimden ve başbakanım sizi çok seviyor dualarımızda her daim varsınız.
    Cevapla Toplam 52 beğeni
  • Kahraman Maraşlı 10 yıl önce Şikayet Et
    aynısını. keşke zamanında rahmetli Erbakan da yapabilseydi, devletin anahtarını kuzu kuzu sol a teslim edip gitti
    Cevapla Toplam 23 beğeni
  • HALUK DEMİREZEN 10 yıl önce Şikayet Et
    VAY BE NERDEN NEREYE GELDİK !. Dün müslümanlara zulmedilirken başı kapalılar dışlanırken bu Pelsilvaya bağlantılı Tarikat (Bunun adı Cemaat değil Tarikattır) mensupları eşlerinin başını açtırmadımı korkularından. Hangisi bu zulmü yapan Kızıl Komünistlere çıkıp Sayın Başbakanımız gibi Kes Lan diye bildi. Yada bunların karşısında Dik durabildi. Bu gün hepsi erkek, hepsi benden müslüman, hepsi benden dürüst. Geçecekler bunlar bunları Ben Dünde Namazımı kıldım. Bu günde kılarım. Ben dün bir yerlere gelebilmek için Alkol Masalarında Alkol Almadım kadeh tokuşturmadım. Bu günde Almam Bu günde Tokuşturmam. Ama kimseyide bu gün bunların yaptığı gibi Yeşil Komünistlik Yaparak dışlamam, onlara zulmetmem. Onların hakkında suç uydurmam. Onların Hakkında Asılsız Rapor Tutanak yazmam. Bu gün yaptığınız erkekliği neden dün yapamadınız. Bu gün çıkmışlar Sayın Başbakanımızı Yıpratacaklar. Geçin Gücüne Güç Katıyorsunuz....
    Cevapla Toplam 34 beğeni
  • müslüman kurtuldu 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakandan halka. Sevgili, en sevgili, ey sevgili, Uzatma dünya sürgünümü benim. Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir Var vardır Hep suç bende değil beni yakıp yıkan bir nazar vardır O şarkıya özenip söylenecek mısralar vardır Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır Sendan ümit kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır Sevgili En sevgili Ey sevgili
    Cevapla Toplam 27 beğeni
  • onur ayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet tarihi,böyle bir başbakan görmedi.. ALLAH ına kurban Recep Tayyip Erdoğan.
    Cevapla Toplam 32 beğeni
  • Yusuf Demirkıliç 10 yıl önce Şikayet Et
    Haketmiş. İyi demiş başbakan,üstelik henüz 1,5 yıllık hükümetken.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • müslüman kurtuldu 10 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına eline sağlık.. Böyle onurlu idarecilere ihtiyacı vardı ümmetin. Yavaş yavaş herşeyin düzeleceğine şimdi bir kere daha inandım.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • engin temiz 10 yıl önce Şikayet Et
    Demekki en zor zamanda dahi cemaatlerin hakkını savunan bir Başbakanımız var Elh.. Başbakanın attığı adım menfaatimize zarar veriyor diye Başbakan "tukaka olmamalı". Milletin hayrına atılan her adımın arkasındayız...
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • murat güney 10 yıl önce Şikayet Et
    Ustad demişki. Ya AIIah’a baş eğer hiç kimseye eğmezsin,ya da herkese baş eğer hiçbir şeye değmezsin.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Harunca 10 yıl önce Şikayet Et
    M.Ali Kardeş ne demagojisi Gerçek Gerçek. Başımızdan geçenleri yazdım. O zamanlar evler basılıyordu, risaleler toplanıyordu, fişleniyorduk. Cemaat dersanelerine giden lise öğrencisi askeri okullara emniyete alınmıyordu. Kimse birşey yapamıyordu. Şimdi ise cemaat devlete kafa tutar, tehdit eder olmuş. Cemaat bu saldırgan noktaya nasıl geldi,aklım almıyor.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • murat sekmen 10 yıl önce Şikayet Et
    ADAM GİBİ ADAMSIN.YÜREĞİNDE MERHAMET VE CESARET VE İMAN YANINDA BİZ VARIZ.. hey gidi küheylan koşmana bak sen.çatlarsan seni yarı yolda bırakan erler utansın..
    Cevapla Toplam 30 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat