15 Temmuz 2016
15 Temmuz 2016
.

Yorumlar8

  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedrin aslanları bu kadar şanlı idi dedirten 15 temmuz şehitlerimize ve bütün şehitlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun Rabbim bi daha böyle belalardan memleketimizi korusun. İnşallah. Rabbim Recep Tayyip Erdoğan Başkanımızı korusun başımızdan eksik etmesin inşallah.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ayşe Elmas 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kendi SELAlarına yürüyenlerden razı olsun,peygamberimize komşu eylesin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Zekiertuğrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Allah her birinden razı olsun. Mekanları Cennet Ruhları Şad olsun. Asımın nesli nesilmiş gerçek namusunu çiğnetmedi çiğnetmeyecek.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nazife SEYFELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsinden ALLAH razı olsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Zeynettin DÜZENLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    O geceden öğrendiğim ve müşahede ettiğim tek şey, Allah'ın henüz, daha bu milletin sancaktarlığından vazgeçmediği, sancağı bir başka kavme vermediğidir. Bunun şükrü ve bilinci ile yaşamak, herhalde cennetle müjdelenmek gibi bir şey olsa gerek. Ne mutlu gereğini yapmaya çalışanlara.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mehmetkara 5 yıl önce Şikayet Et
    yüregine diline saglık...Selahhattin Eyyübi Türk idi .Fatih Sultan Mehmet Türk idi.İkiside aynı dava ugruna şavaşıyordu.Ne yazıkki bunların torunları olan bizler batının aramıza soktugu nefret tohumları yüzünden şimdi kendi aramızda birbirimizle savaşıyoruz. 15 temmuz gecesi gibi bir geceyi Rabbim bir daha yaşatmasın ama o gece SELAHATTİN EYYÜBİ nin torunları ve FATİH SULTAN MEHMETin torunlarıtek yürek tek beden oldular. O gece hilal ile haclının şavaşı idi.Şükür Rabbime o geceyi boşa cıkardı.Yine gelecekler başka bir gün baska zamanda insallahta o gün Rabbimin izniyle hepimiz tek vucup ve tek bedenle hazır oluruz....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Yusuf Baykal 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize ,yüreğinize sağlık , Ah Endülüs ah.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ah bir şehit olsam 5 yıl önce Şikayet Et
    Üstad kaleminin ruhuna selam olsun, o gece andest alıp kefen niyetine beyazlar giyip çıktık. Artık çok iyi biliyoruz ki, bizler asla yalnız değiliz, ve gerçekten çihanı titretecek kadar güçlüyüz, o gece biz titredik kendimize geldik, şimdi alem titresin biz uyandık. 100 yıllık uyku ve esaret bitti.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat