ABD Doğu Fırat operasyonunu durdurabilecek mi?
ABD Doğu Fırat operasyonunu durdurabilecek mi?
...

Yorumlar10

  • Kırımlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd sanırım ortadoğuda kaybedecek askerlerini suriyeye gönderip ikinci defa yine kaybedecek
    Cevapla
  • Abd 5 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz derin devletinin enbüyük karakolu,, ABD, onlar ne emrederse onu yapar. Suikaste uğrayan abd başkanlarına bakınız. Son İslam imparatorluğuna az kaldı inşallah
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • zeki Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD Bu durumda asla ve kat'a TÜRKİYE'Yİ durdurmaya yeltenmez. Buna cesaret edemez. Çünkü ABD yıllarca önce Saddam'la oynadığı gibi gerçektende aklı sıra bizimlede oynamaya kalkmış ve Suriye eliylede DEAŞ eliyle bizimle de oynamaya başladı. Onun çok uzun süreli planında hemen dalmak yok. Onun için ne kadar Müslüman yok olursa o kadar işleri kolaylaşacaktır. Nihai SAVAŞINDA KARŞISINDA SAĞLAM VE DAYANAKLI BİR GÜÇ ONUN PLANININ İŞLEMEMESİ DEMEKTİR. Aynen Saddam örneğinde, Kaddafi örneğinde olduğu gibi. Ama ABD o kuş beyniyle TÜRKİYE'Yİ onlarla eşdeğer tutarak HAYATININ KUMARINI VE YANLIŞINI OYNAMAKTADIR.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    İSRA SURESİ 16NCI AYET MEALLERİNDEN : Biz bir memleketi helâk etmek istediğimiz zaman, VARLIKLI ŞIMARIKLARINI İDARECİ YAPAR, iktidara getiririz. İlâhi-İslâmî emirleri uygulamayı emrettiğimiz halde, onlar orada, DOĞRU VE MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ TERKEDERLER, hak dine itaat dışına çıkarlar, günah, isyan, inkâr bataklığına dalarlar. Hür iradeye, ÖZGÜRCE SEÇME HAKKINA SAHİPKEN, SANA VE KUR’ÂN’A İTİBAR ETMEDİKLERİ İÇİN, o memleket halkı gerekçeli olarak cezaya müstehak olur. Biz de orayı darmadağın ederiz.
    Cevapla Toplam 26 beğeni
  • Mrt 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu burda ciddi bi konu okuyoruz yorumlari gorunce hayattan soguyorum resmen komedi
    Toplam 1 beğeni
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Sultan Alparslan 27 bin askeriyle, Bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: -300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: -Biz de onlara yaklaşıyoruz.
    Cevapla Toplam 44 beğeni
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Kuşa önden bakarsaniz " AYAKLARINI ÇIFT", Kuşa yandan bakarsaniz " AYAKLARINI TEK", kuşa üstten bakarsaniz " AYAKLARINI HIC GOREMESSINIZ"..Ama değişmeyen tek şey " KUŞUN IKI BACAGI OLDUĞUDUR" . Tipki Türkiye düşmanlarının " Ne kadar hizla dönerse dönsün " POPOSUNUN ARKADA KALACAGININ" değiştirilemeyecegı gibi..!!! Bir bardak suda firtina koparanlar er ya da geç , "bir kaşik suda boğulacaktır...!!"
    Cevapla Toplam 48 beğeni
  • Gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurmak istedikleri terör devletini şimdi ne pahasına olursa olsun yok etmezsek, ileride hiç bir şey yapamaz hale geliriz. Lütfen gerekirse seferberlik ilan edilsin ama bu terör devleti yok olsun. Biz Müslüman Türk milleti olarak hazırız.
    Cevapla Toplam 48 beğeni
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye tehditlerle dahada öfkelenir Amerika gibi büyük devlet teröristlerle isbirligi devam ettirirse ki ettirecek türkiyeyi yüz yilligina kaybetmis olur bu göze almis durum da su an. Amerika kibirinden her seyi kaybedecek seytan kibiri insanlari cok sever hep onlarla ugrasir türkiye cok sey kaybeti bu savasla ve ondan sonraki savaslarda kabetiklerini geri alacak yeterki silah üretin önümüzde uzun savaslar var
    Cevapla Toplam 27 beğeni
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu türkiyenin beka sorunu değilmi sen yazıyorsun 40 sene daha başımızda bela edecek kalleş abd pkk yı ne olursa olsun yok edilmeli pyd seferberlik i,lan edilsin 80 milyorn gidelim
    Cevapla Toplam 13 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat