İstiklal Marşımızın TBMM’de Kabulü
İstiklal Marşımızın TBMM’de Kabulü
.

Yorumlar9

  • Mustafa Demir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn mehmet bey güzel özetlemişsin kalemine sağlık bir solukta merakla okudum
    Cevapla
  • Muharrem DOĞAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Abiciğim Allah senden razı olsun. Mehmet Akifi ve onun mücadelesini daha iyi anlamış oldum. Sağlıcakla kal.
    Cevapla
  • Ekrem Ekici 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Akif'in geçmişini bu güzel anlatımıla bize aktardığın için teşekkür eder,kalemine kuvvet ve gönlüne sağlık der, Mehmet Akif Ersoy üstadı da rahmet,minnet ve hayırla yad ediyorum. Allaha emanet olunuz.
    Cevapla
  • Taner Başkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Umumi Harpte Viyana’da idim; bir gece Viyana Kiliselerinin çanları çalmaya başladı. Otelin penceresinden baktım, caddede her elde bir mum, herkes haykırıyordu. Kendi kendime, “müttefikimiz Viyanalılar galiba cephede muzafferiyet kazandılar,” dedim. Sokağa fırladım. Bir dükkancıya; “Bir zafer haberi mi var?” dedim. Adam: -Zafer de söz mü? dedi. “İngilizler Müslümanlardan Kudüs’ü aldılar. Mukaddes şehir, Ay’dan kurtuldu, Haça kavuştu.” (3) İşte ittifak yaptığımız iki Avrupa ülkesi! Bugün de bütün Avrupa düşmanlığa devam etmektedir. Çünkü bu bir Hilal ve Haç savaşıdır. hocam burası çok çok önemli selamlar
    Cevapla
  • Servet Doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Marşımızın hikayesini sabırla bekliyoruz elinize sağlık
    Cevapla
  • İsa Dilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhum Akif ile ilgili bilgi ve onu daha iyi anlamamıza ışık tutunuz Allah razı olsun hocam
    Cevapla
  • Sebahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hem ilahiyatçı Hem edebiyatçı olunca bu kadar güzel yazılar ortaya çıkar elbet.Yalnız Çanakkale zaferi konusunda farklı düşünüyorum.Alman bir generalin komutasında yüz binlerce ilim adamının YÖK edildiği bir savaş olarak görüyorum.Çünkü Çanakkale geçildi.1918 de İngiliz ve Fransız bayrakları İstanbul'da dalgalanıyordu.
    Cevapla
  • Halil ARIKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağolun hocam Akifi Rahmetle anıyoruz Allah mekanını cenet eylesin.Allah bizlere de Akif gibi sağlam karakter ve haktan ne pahasına olsada ayrılmayan dürüst hayat tanzimi nasip etsin.Akifi Akif yapan makam para pul değil di onun tek derdi milletinin haça boyun eğmemesi ile ilgili kendinden sonraki nesillere bir mesaj ve bir onur bırakmasıdır.İnşaallah Asımın nesli dediği bir millet oluruz.Tekrardan Büyük üstadı Rahmetle anıyor mekanı ŞAD olması dileğiyle .
    Cevapla
  • Seher Erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Emeğinize sağlık büyük bir keyifle okudum ALLAHA EMANET OLUN
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat