Şehir Medeniyetin Aynasıdır
Şehir Medeniyetin Aynasıdır
.

Yorumlar13

  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Tashih Değerli Mehmet Doğan Bey, "Mimar Edip Cansever" ifadesi sehven olmuş sanırım. Mimar olan "Turgut", şair olan da "Edip" değil miydi?
    Cevapla
  • Muhammet Bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş abi eline sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ismek serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize sağlık müdürüm yazınız tam vurguya isabet hayırlı akşamlar dilerim
    Cevapla
  • Lokman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınıza ve yüreğinize saglık Müdürüm. Tespitleriniz yerinde.Allah'a emanet olunuz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sebahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyet tasavvuru olmayanların inançlarını doğru yaşamaları çok zordur.Tespitleriniz çok doğru ve yerinde.Yüreğinize sağlık.
    Cevapla
  • M. Hamza Demircan. 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul ve diğerleri için düşüncelerimizi İnşAllah teâlâ kaybetmeyiz. Bizi Ahlakımızdan vurmak istiyorlar. Çamlıca camiine Allah CC ın izniyle en kısa zamanda gitmek istiyorum....
    Cevapla
  • Mustafa Güler 5 yıl önce Şikayet Et
    Önemli bir fırsatı kaçırmamıştır inşaAllah Medeniyetimiz hocam. Çamlıca camii konusunda gönülden katılıyorum size. Yirmi yılı daha iyi değerlendirebilirdik.
    Cevapla
  • İsmail Ayan 5 yıl önce Şikayet Et
    Şehir ve medeniyet: Son zamanlarda ruhsuz, kimliksiz, hissiz, sıradan şehirler oluşturmaya gayret ediyorlardı. İstanbul tekrar eski kimliğine dönerek haklı olarak hak ettiği yerini buldu. Muhterem yazarımız da bu konuyu çok mükemmel işleyerek yeni bilinç oluşmasına katkı sağladı. Bu vesileyle yazarımız muhterem Mehmet Doğan beyi tebrik ediyor şükranlarımızı arz ediyorum efendim
    Cevapla
  • Emrah polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Şehir medeniyetin ifadesidir. İstanbul İslamın nişanesi durumundadır. Istanbul bu vaziyetini vakıflar sayesinde oluşturmuştur. Bugün vakıflara hizmet etmem diyen zihniyet acaba nereden beslenmektedir. Düşünmeliyiz. yüreğinize saglik üstadım
    Cevapla
  • Halil ARIKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam medineyi ve medeniyeti iyi tespitlerle tasavvur ettiniz Allah razı olsun Medeniyeyi Medine yapan ehline uygun liyatata layık olan insanların ortaya çıkardığı bir imarlardır.Allah Tekasür süresinde geçen varlıklar ve çeşitli öğünmelerle değilde gerçek değerlere gerçek şekilde inanarak bir şehir bünyan etmek bir hünerdir.Ecdad yadigarına sahip liyakatli insanlar Nasip etmesi dileğiyle selamlar saygılar.
    Cevapla
  • İsa dilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazıda insanlarda şehir algısı ve istanbulun şehir kimliği konusunda daha şuurlu olarak duyarlılığımiz artmıştır. Allah razi olsun hocam...
    Cevapla
  • Tolgahan Doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Kültür ve Medeniyet şehridir.İstanbula Kalp Gözüyle Bakıldığında Türkün ne Olduğu Ortaya Çıkmaktadır.Kendi Özümüzü Kimliğimizi Gösteren Yapıtlardan Rahatsızlık Duyanların Türk Kimliğinden Şüphe Ederim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • servet Doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence İstanbul hem kültürel hem tarihsel ve hemde manevi olarak dünyanın en güzel şehridir. Birçok sözde dünya şehrini Avrupa İn başkentlerini gezdim. Ama gerçekten de benim kendi şehrimi İstanbulu aradı gözlerim. Çok şükür Vakıflara bağlı çalışıyorum ve buraya hizmet ediyorum, burada yaşıyorum. Allah bu güzel coğrafyamızı bir daha düşman eli değdirmesin. Allah ilk mescitimizi kudüsüde yahudi zulmünden kurtarsın inşallah.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat