Sokağa çıkma yasağında ısrar etmenin anlamı ne
Sokağa çıkma yasağında ısrar etmenin anlamı ne
.

Yorumlar93

  • erdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşey de bahane aramayın. Sokağa çıkma yasağı ile hastalığı durdurulsun. Ters düşünen oldumu vatan haini ilan edende sizin kafalar. Şu kibirinizi bir yenseniz ve gerçekten menfaatsiz bir şekilde ülkenizi sevseniz ne iyi olacak
    Cevapla
  • Buzadam 4 yıl önce Şikayet Et
    Seneye yeni bir salgın olmayacağının garantisi varmı seneye yada 2 sene sonra ne olcak amma boş konuşuyorsunuz
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin yazar bagis olarak ne kadar bagista bulundunuz. Ne kadar millisin. Siz milli yazmiyorsunuz siz insanlari ayristirip kavga ve is kollari arasinda dusmanligin yolunu aciyorsunuz. Sizin amaciniz hukumeti suclamak. Parasi olanin elinden parasini al devlet calisanlarinin maasina el koy kurumlari kapat sonraki planiniz ney? 31 martta gecti hayirdir.
    Cevapla
  • Taha 4 yıl önce Şikayet Et
    Memura neden bu kadar taktınız anlamak güç. Kaldı ki yüksek maaşlı memur da o maaşa göre iş yapıyor ne yani tüm memura asgari ücret mi verilsin! Karanlık fabrikalarda yapılan işler ile beraber memurları saymanız son derece saçma ve talihsiz.
    Cevapla
  • Arif Arıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce sağlık diyenler, ilk önce ekonomi diyenler mi oldu!
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    İlla vaka 100 binleri bulduğundamı yasak ilan edilecek.10gün bayram tatili oluyor batıyormuyuz.zaten yurtdışı mal satmak çok zor
    Cevapla
  • Hatam 4 yıl önce Şikayet Et
    Sokak kapatan sadece cin oda 20 trilyon dollar tazminat odeyexek avrupaya
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Esnafım 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan bey yazınızı sonuna kadar okudum hepsine tamam şimdi ben şu soruları soracağım evde kalın çağrısı yapılıyor tamam tamam da evde kaldığımız zaman doğalgaz elektrik su telefon internet faturaları ve önceden yazdığımız Çekler senetleri kim ödeyecek her gün hemen hemen vatandaşa bu faturaları gönderen şirketler 2 ay durdursa bunu insanlara bedava vermesin 6 aya yayarak vatandaştan alsın devlet yazdığımız çekleri imzalanan senetleri 2 ay ödemeleri durdursa inanın o zaman vatandaş evde kalır insanlar elinde ki ile yetinmeyi bilir ama yukarda belirtiğim konulara devlet el atarsa Çünkü şu ortamda en büyük sıkıntıyı küçük esnaflar yaşıyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Erhan Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar madalyonun diger yüzüne bakalım.Ben mobilyacıyim abim makina imalat işinde.Bizler ihracat yapıyoruz.Velevki sokaga çıkmadık ve ülkemizde virüs sıfırlandı.Ben ürettiğimi nereye satacam.Sınırlar kapalı.Siparişleri adamlar istiyor ama kapalı.Diğer taraftan sınırlardan tekrar virüsün sızmayacağının garantisini kim verebilir.O yüzden neden sorusu sormak yerine Türk hekimlerimiz ne derse onu yapalım.Dünyada her şeyin bir sonu var.Elbet buda gelip geçecek.Rabbim gecenizi mubarek kılsın.Rahmetini ümmetimizden esirgemesin ve muhafaza buyursun İNŞALLAH.
    Cevapla Toplam 75 beğeni
  • Mustafa Akın 4 yıl önce Şikayet Et
    İslami yönetim anlayışında olan Ulema Meclisi'nin kurulması çok süper bir gelişme.
    Cevapla Toplam 36 beğeni
  • Salim 4 yıl önce Şikayet Et
    Acilen maske takmayanların sokağa çıkmaları yasaklanmalı.maskeyi herkes takarsa virus bulaşamaz
    Cevapla Toplam 27 beğeni
  • Maslandag 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada tam bir sokağa çıkma yasağı uygulayan ülke varmı ki?
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Mustafa Çoban 4 yıl önce Şikayet Et
    Italya ispanya
  • Yayınla editör... 4 yıl önce Şikayet Et
    Mimarım özel sektörde çalışıyorum şu süreçte bir gün dahi durmadık, cephe elemanları üretiyoruz bir gün dahi durmadık, işverenimiz de birgün dahi gelmeyin demedi. Bırakın bu edebiyatları... Sokağa çıkma yasağı demek ekonominin çöküşü demek. Memur yine alır maaşını sıkıntı olmaz ama enflasyon fırlayınca memur o maaşıyla en fazla 5 kilo domates alır... Artısını eksisini konuşmayacam devlet elinden geleni yaptı biraz da insanımız yapsın. Özel sektör çalışanları alsın önlemlerini çalışsınlar. Eve kapanması gereken yaş aralığı belli. Devletimiz bunları analiz ediyo ortaya koyuyo zaten.
    Cevapla Toplam 88 beğeni
  • Yokya 4 yıl önce Şikayet Et
    Resmen hikaye okumuşsun oldu ne dersen onu yapalım
    Toplam 1 beğeni
  • Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katıldığım çok doğru bir yazı olmuş. İyiki düşüncesizce sokağa çıkma yasağı ilan edilmedi. Yoksa Sanayi yerle bir olurdu. Korona dan daha kötü olurdu.
    Cevapla Toplam 24 beğeni
  • Kenanhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sokaga cikma yasagina karsiyim.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna çeneni yorma hasan bey sokağa çıkma yasağı isyeyenlerle asker sokağa insin diyenler aynı. Ülkeyi değilde hala çıkarını düşünenler durmadan topluma algı empoze ediyor. O algıcılar bizi merak etmesinler abd de algı yazanların kaygısına düşssünler.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat