Fethullah Gülen neden dönmemeli
Fethullah Gülen neden dönmemeli
Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönmesine yönelik beklentileri değerlendirerek, "Gülen dönmemeli" dedi. İşte sebepleri:

Yorumlar30

  • hamza salman 15 yıl önce Şikayet Et
    halil kardeş.... Belkide ikrar ediyorlardır nedersin? Artık öyle bir zamanda yaşıyoruzki hiç bir şey gizlenemiyor. Ahmet furkanın söylediklerini kayıtlı belgeleriyle (tevil edilmemiş haliyle) internette bulabilirsin.Yazarlar gazete küpürleri vs.ama burda dile getirilmesine ne editörler izin veriyor nede şakirtleri.Ya hakarete uğruyorsunuz onlara cevap dahi vermeden yada engelleniyorsunuz.Nevzat hocamın da dediği gibi bu cemaat çok müphem hem liderleri hemde asıl fikirleri aslında açık veriyorlar ama tevil ustaları çok.
    Cevapla
  • isimsiz kahraman 15 yıl önce Şikayet Et
    sn. NEVZAT TARHAN. her zamanki gibi harika bir yazı yazmışsınız sizi tebrik ederim ...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Turkish hero 69 15 yıl önce Şikayet Et
    Fethullah Gülen böyle bir şey demez. Bence yeniçeri kendisi söylüyor.Geçen gün yine bu sitede aynı yazıyı yazmıştı.Kopyala yapıştır yapmış
    Cevapla
  • Hattab 15 yıl önce Şikayet Et
    gelmesin. Sizlerden kimi görsem, Filistini bilmez, Afganistanı bilmez, Keşmiri bilmez, Çeçenistanı bilmez, Irakı bilmez, Şehid Şeyh Abdullah Azzamı bilmez, Şehid Hattabı bilmez, yani cihad beldeleri ve mücahidleri, mücahid komutanları bilmez, çoğunuz kafanızı kuma saplamışsınız, diyalog, yabancı hayranlığı,sevgisi hoşgörüsü bürümüş sizleri.
    Cevapla
  • Ahmet YILDIZ 15 yıl önce Şikayet Et
    sapla saman. Yorumcu arkadaşlar yazıyı dikkatli okuyun. Yazarın niçin gelmemeli gerekçesini anlarsınız. bir zamanlar "ağzı olan konuşuyo" diye bir söz vardı şimdi herkes yorum yazıyor ama ne yazdığını bilen sayılı. Hocaefendi kendisini düşünseydi çoktan gelirdi sevgili arkadaşlarım. ama bağrına taş basıyor ve gelmiyor.
    Cevapla
  • Optimus Prime 15 yıl önce Şikayet Et
    Hava Buğulu Olsa da Kimse En Temel Hakkından Feragat Etmek Zorunda Değildir. "Sayın Gülen'i yakından tanıyanlar dünyalık peşinde koşmadığını, siyasi bir talebi olmadığını söylüyorlar. Bu söylemin bizzat kendisinden daha çok duyulmasına ihtiyaç var" Sayın Gülen bunu bilmem kaç defa zaten söyledi, hem de en kutsal bildiği şeyler üzerine yemin ederek. Ama kimi inandıracaksın. Çünkü "Siyasilerle görüşen veya yaptığı işlerden dünyevi çıkar sağlayan her din adamından kurulu düzen kuşkulanır." Mesele budur. Ama buna rağmen ömrünün son günlerini yaşayan birinin ailesini görme hakkı vardır.
    Cevapla
  • rehber ay 15 yıl önce Şikayet Et
    gelirse.... Kuyruğu sıkışınca çareyi babası CIA nın memleketi olan ABD ye kaçmakta bulan bir adam, mahkeme sonuçlandıktan sonra da hiç gelmesin. Kaçmaması gereken yerde kaçtı, şimdi gelmemesi gerekir (biraz yüz varsa, utanma varsa) ama gelecektir. Olması gerekenin hep tersini yapmayı alışkanlık haline getirenlerden ne beklenir. Bu ülkenin Fethullah Hocalara ihtiyacı yok... Kaçmasaydı, alsalardı cezaevine, biz de helal olsun deseydik keşke. O zaman belki hocaefendiliği hak ederdi. Birazcık gurur varsa gelme bu ülkeye!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Davut Ayhan 15 yıl önce Şikayet Et
    Prof.Tarhan çok haklı. Haklı ama sayın hocaefendi ne zaman nerede ne yapması gerektiğini çok iyi bilebilecek bir alimdir.Ama kurt bulanık havayı sever dikkatli olmak lazım. Ancak ben hocaefendinin ehli kitabında cennete gireceği inancına sahip olduğunu sanmıyorum böyle bir inanca sahip olanlar varsa itikadlarını tashih etsinler. Yüce kitabımızda bu konuya son nokta 1400 yıl önce konulmuştur o da;ALLAH indinde din İSLAMdır. Hükmüdür
    Cevapla
  • hursit dilaver 15 yıl önce Şikayet Et
    aman hocam. ''doğru yerde 'durmak gerekirse hoca daha uçakta iken durumdan vazife çıkarmakta mahir bir kuruluş,anında hocayı enterne eder ve kafese sokarak galibiyetini şehir şehir dolaştırarak gösterir.doğru yerde olmayanlar buna dikkat etsin ve hocayı iyi niyetle,çağırıp durmasın. beklesinler. bediüzzaman bile kabrinin boşaltılacağını eddai şiirinde yazmıştı.ama sonra tekrar aynı yere geleceğini de müjdelemişti. yanlış yerde durmayın ve hocaya gel baskısı yapmayın.
    Cevapla
  • m.bedirhan 15 yıl önce Şikayet Et
    tşkler hocam. nevzat tarhan hocam size bir kaç kerede tv de rastladım bu ülkede aklı başında laf eden ender insanlardan birisiniz tbrk ediyorum sizi şurada en aklı başında ayakları yere basan yazıyıda siz yazıyorsunuz Allah sağlık afiyet versin yazılarınzı zekle okumaya devam edeceğz saygılar
    Cevapla
  • OĞUZHAN ACAR 15 yıl önce Şikayet Et
    Ehl-i Kitap. "Onlara: "Allah'ın indirdiğine (Kur'an'a) iman edin" denildiği zaman: "Biz yalnız bize indirilen (Tevrat)'a inanırız" derler ve ondan başkasını da inkar ederler. Halbuki o (Kur'an), beraberlerinde olan (Tevrat'ın aslın)ı tasdik eden bir gerçektir. (Rasulüm!) De ki: "Eğer (gerçekten) inanıyor idiyseniz, niçin daha önce Allah'ın peygamberlerini öldürüyordunuz?" (Bakara Suresi-91.ayet)
    Cevapla
  • OĞUZHAN ACAR 15 yıl önce Şikayet Et
    Ehl-i Kitap ve Müslümanlar !. "Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları veli (sırdaş, dost ve idareci) edinmeyin. Onlar (ancak) birbirinin yar ve yardakçısı (İslam'ın da düşmanı)dırlar. Kim onları (ve aynı zihniyette olanları) veli edinirse, o da onlardandır. Şüphesiz Allah (böylece kendilerine ve müslümanlara) zulmeden toplumu doğru yola eriştirmez. " (Maide Suresi-51. ayet) Allah'ı tek Rab, Kur'an'ı kitap ve Hz.MUHAMMED(SAV)'i Peygamber olarak kabul etmeyenler cennete giremezler! Böylelerinin iyi amelleri de boşa gitmiştir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • AHMETFURKAN 15 yıl önce Şikayet Et
    Bilgi sahibi olmadan kanaat sahibi olmıyalım.. Bu yazıya ve evvelki yazılara YENİÇERİ'nin yaptıgı yorumları okuduysan,anlarsınız;yazdıklarımın bir kısmı orada mevcut. O cenahtan.A.Şahin Hoca "Ehli kitap ile amentüde ittifak halindeyiz"(Zaman 17.4.2000) diyor.Prof.Davut Aydüz de "BURC FM.de" İSEVİ-MÜSLÜMAN" olur dedigini bizzat işittim.Yine HARUN TOKAK'da 6.11.2006.VAKİT'de.Vatikan Tem.MAROVİÇ' için "Hayır,müslüman degilsin" diyemem."...bir nevi müslümandır"diyor.(Misyonerlik.com.sitesi aydınlatıcı)
    Cevapla
  • sinasani 15 yıl önce Şikayet Et
    hocaefendiye dil uzatanlara.... bu mubarek zatin arkasindan su-i zan eden arkadaslara bir ihtar etmak isterim eger bu zat munafik olmazza olaf bosta kalmaz doner size gelir munafik veya kafir sifatina mazhar olursunuz.. hem bazi sozleri bediuzzamandan almis ona dayaniyor eger o fikirlere itiraziniz varsa bediuzzamana muhalefet etme curetinde bulunacak kadar ehli ilim olmak iktiza eder yoksa kapamak lazim taki zarar etmeyesiniz,....
    Cevapla
  • burak ozcan 15 yıl önce Şikayet Et
    dönmemeli. Nevzat Hocam haklı dönmemeli.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat