Filistin bayrağını niçin değiştirmeli?
Filistin bayrağını niçin değiştirmeli?
"Filistin eğer bizim Filistin ise şu an kullandığı bayrağı değiştirmelidir" diyor yazarımız Fatih Bayhan ve bayrağın neden değiştirilmesi gerektiğini de bakın nasıl açıklıyor:

Yorumlar60

  • Saliha ÇAT 6 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ederim çok doğru bir tesbit
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Muharrem Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Toprak kutsal Kudüs kutsalımız ancak yapılan ihanetm.Ecdadımız Osmalıya değil.ALLAHA ve RASÜLÜNE Dinimize yapılmıştır.Şüphesiz.ALLAHIM Kullarına budünyada ve ahirette hakettiğini verir.ALLAHIM Kutsallarını korur.Gecmişte MEKKEYİ KORUDUĞUGİBİ.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • سيف الله 6 yıl önce Şikayet Et
    1. Aslında Filistin bayrağı tam Şerif Huseyin bayrağı değil.Üç bayrağı yani Ürdün, Filistin ve Şerif Huseyin bayraklarını yan yana korsanız farkı anlarsınız. 2.Genellikle 1950'den sonraki Arap bayraklarında İslam sembolü Hilal yoktur, üç renk vardır o da teslisi çağrıştırıyor. Cemal Abdunnasır ilk iş olarak Mısır bayrağının hilalini kaldırmıştır Cemel Abdunnasır'ın yaptıklarının hepsi Turkiye ile ortak olan şeyleri yok etmek olmuştur.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Recep Kılıç 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman bayraklarında Hilal olmalı. Hırıstiyanlarda nasıl haç varsa. Başından beri Filistin direnişi Siyonistlerin işine gelmiştir. Bayrağınızda direniş biçiminize Yeniden gözden geçirin Filistinli kardeşler. Nasıl yapılacağını Türk kardeşleriniz Size anlatır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Bence 15 yıl önce Şikayet Et
    Yine Yüreğim Sızladı. Müslüman ümmetin ne hallere düştüğünü okudukça ve gördükçe yüreğim sızlıyor. Prof. Osman ÖZSOY hocamın bir yazısında da dediği gibi bir yerlerim sızlıyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • van muradiyeli 15 yıl önce Şikayet Et
    Viva Palestin. Aslında Filistin bayrağı bu değil.Filistindeki mitinglere dikkatlice bakarsanız kimsenin bu bayrağı taşımadığını görürsünüz,herkes şeriat bayrağını taşıyor.Onun için endişelenmenize gerek yok.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ERDEM ESİN 15 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLIYA İHANET. Bedeli olur elbet.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • idris kartal 15 yıl önce Şikayet Et
    olmaz öyle şey. tarihi olaylar incelenirken dönemin şartları dikkate alınarak incelenir. o dönemde yapılmış kimi eylemler yüzyıl sonra aynı şartlar dikkate alınarak değerlendirilemez. bayrak belki yazarın bahsettiği söz konusu sebepten ötürü bu şekilde dizayn edildi ancak bu demek değildir ki hala aynı zihniyetteler. ayrıca aynı zihniyette olsalar bile (değiller) bayrağınızı değiştirin de gelin demeye yine hakkımız yok. müslümanlar birlik olmalı. bayrak çok önemli değil. önemli olan bayraktarlık. herkese selam..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • furkan 15 yıl önce Şikayet Et
    kader bu işte.. kandırılmışlığın sembolu olmuş üzerinde Hz.Peygamber'in en sevdiği renkleri taşıyan bu bayrak şimdi de siyonizme tek ve asil direnişin sembolu olmuş...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Haydar Karakuş 15 yıl önce Şikayet Et
    Muktezayı hale mutabık hareket etmek ölçüsü. Söylenilen herşey doğru olmalı, fakat herzaman heryerde söylenilmemeli.Makelede söylenilenler doğru olmakla beraber1.böylebir yazının hiçde zamanı değil.2şerif hüseyin denen adamın tavrı hangi tarihi olayların sonucudur?meşrutiyetin ilanı ve ittihatçı hareketin içinde bulunan mason gurubun parmağıda varmıdır?3.butür yazılar''mü'minler ancak kardeştir hakikatini zedelemeyecek ve menfi milliyetçiliği kışkırtacak ifadelerden kaçınılmalıdır.Bukadar meselevar kenFilistinli kardeşlerimiz bide bunumu tartışmalılar
    Cevapla
  • ilyas fermani 15 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN..............NEDEN.....NEDEN... Hindistan müslümanları bize kurtuluş savaşında yaptıkları yardımdan dolayı bayrağımızımı değiştirmemizi istediler bu nasıl birtez bu nasıl ümmet anlayışı verilen 3 kuruşluk bir yardım parasına karşılık filistin ulusal bayrağının değiştirme talebi enperyal bir düşuncenin mesnetsiz bir hezyanıdır filistin bugünku bayrağıyla herşeyilen müslümanların ortak meselesidir.değişmesi gereken tek bayrak ırak bayrağıdır mazlumların üzerine BAAS SİZİM IRKÇILIĞIYLAN saldıran şövenist SADDAMIN o bayrağı mutlak değişmeli..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yaşar inan 15 yıl önce Şikayet Et
    türk bayrağı. çeksinler türk bayrağını, kimse lıllarına dokunamaz. gerisi fasa fisodur, yani ihanettir
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • salih güngör 15 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize saglik. Kaleminize saglik hocam,bilmiyorduk sayenizde ögrenmis olduk.Artik o bayragi görünce yüregi ciz eden birbaskasi daha var.."Keske" diye cümleye baslamak,yüregimizin acisini hafifletmiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • necmi ali doğan 15 yıl önce Şikayet Et
    oğuzhan türkoğlu'na. Ben Türk'üm, Osmanlı İmp. adı altında Türkler İslam'a hizmet etmişse bana ne; hayırları hizmeti yapanların kendine. Cumhuriyet döneminde CHP adı altında Türkler İslam'a ve müslümanlara zulmetmişlerse bana ne; günahları kendilerine. Arap'lar sahabe döneminde, Endülüs'te İslam'a hizmet etmişlerse bana ne; sevabı kendilerine. Şerif Hüseyin Osmanlı'ya başkaldırmışsa bana ne, günahı kendine. Bunlardan beni tek ilgilendiren şey, dünü, bugünü iyi tahlil edip dikkatli olmak;totaliter bir reddiye değil.. Allahemanet
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • fikret pirahmetoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Türke Zulmeden. Türk Milleti Hz Peygamberin övgüsüne mazhar olmuştur. Bu yüzden bu millete zulmeden ihanet eden sonunda cezasını görür. Filistinlilerin çektikleri de bunun karşılığıdır. İsyan bayrağını taşıyanlar dah çok çekeceklerdir. Kimse Ergenekonu falan bahane etmesin. Yazık olan çocuklardır. Yoksa hala İsrailin çeşmesine bahane suyu taşıyan HAMAS ve yandaşlarının istedikleri de İsrailin yayılmacılığına kılıf hazırlamaktır. Mevlüt Kandiliniz Mübarek olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat