Tekirdağ'da bir tekel büfeden para çalan suç makinesi hırsız tutuklanırken, “Pişmanım, ödeyeceğim. Aha dayıya sor” dedi.

Olay, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana geldi. İlçede bir tekel büfeden yaklaşık 2 bin TL civarında para çalan şüpheli F.T., ‘İş yerinden Hırsızlık’ iddiasıyla Çorlu ilçesinde yakalandı. Şüpheli hakkında benzeri suçlardan yaklaşık 70 suç kaydının olduğu ortaya çıktı.
Muratlı Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğinde işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan F.T., adliye çıkışı gazetecilerin “Niye yaptınız?” sorusuna; “Pişmanım abi, ödeyeceğim. İnanmazsan dayıya sor. Çok pişmanım. Çıkayım bir daha yapmayacağım. Aha dayıya sor” yanıtını verdi.
Hakkında 70 suç kaydı bulunan şüpheli 71. defada pişmanlık duyduğunu söylerken, Tekirdağ 2 No'lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • mehmet 30.05.2020 17:06
    Bu tipleri ifşa edip "dikkat hırsızlık sabıkası var" diye vatandaşı uyarmak lazım. Hatta tüm güvenlik sistemlerine bunların fotoğrafları yüklenip sistemin bunlara karşı uyanık olması sağlanmalı. Yoksa mevcut kanunlarla bunlara hiçbir şey olmaz.
  • SARIÇİÇEK 30.05.2020 16:03
    bunun pişmanlıgı paralar bitince galiba Allah sonunu hayr etsin ömrünü cezaevlerinde tamamlar.....
  • tepki 30.05.2020 15:24
    fark etmez zaten yine ødemeke zorunda yakalan ødeyecegi de her suc icin on yil verilecek durmadan suc yapanlara yakalana kadar ødemeye yok al kac ne zaman yakandi ødeyecek madem para var ise niye yapiyorsun suc var ustelik sayisiz direk bin yil verin
  • Kasımpaşalı 30.05.2020 14:10
    Alışmış gudurmuştan beter yine yapar.Şeriat kanunları olacak hangi eliyle çaldıysa direk kesecen
  • Önce Vatan 30.05.2020 12:38
    Devletimiz kayitsiz kalmaz yapar insallah yolu
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek