Afyonkarahisar'da hayvan otlatma tartışması: 1 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde A.B. ve oğlu R.B., hayvan otlatma yüzünden çıkan tartışmada Abdil Koca ve kendisine motosikletle yemek getiren oğlu Muhammed Koca’yı (23) tüfekle vurdu. Abdil Koca yaralanırken oğlu Muhammed Koca yaşamını yitirdi. Tüfekle ateş açıp kaçan baba ve oğlu ise yakalanıp, gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2020 07:06 GÜNCELLEME 05.06.2020 07:06 3.SAYFA
Afyonkarahisar'da hayvan otlatma tartışması: 1 ölü, 1 yaralı
Afyonkarahisar'da hayvan otlatma tartışması: 1 ölü, 1 yaralı

Olay saat 18.30 sıralarında Bolvadin’e bağlı Dişli beldesi Dolavı mevkisinde meydana geldi. Hhayvan otlatan Abdil Koca ile A.B. ve oğlu R.B. arasında sürülerin çeşmeden su içmesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Motosikletiyle babasına yemek getiren Muhammed Koca da olay yerine geldiğinde kavgaya dahil oldu. Kavga sırasında A.B. ve oğlu R.B. yanlarında bulunan tüfekle Abdil Koca ve oğlu Muhammed Koca’ya ateş açtı. Abdil Koca ve Muhammed Koca yaralanırken, A.B. ve R.B. ise olay yerinden uzaklaştı.

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsünden ve başından vurulan Muhammed Koca'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan baba Abdil Koca ise ambulansla götürüldüğü Bolvadin Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Olay yerinden kaçan A.B. ve R.B., güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden A.B.'nin 2 yıl önce de benzer bir silahlı saldırı olayına karıştığı iddia edildi.

Muhammed Koca'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

YORUMLAR 2
  • Luto 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim neyi paylaşamadınız, Allahın dağınımı otunu mu suyunu mu? Yazık günah be.
    Cevapla
  • Emir 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlari örnek alin hepside karnini doyuruyor kimse kimseyi vurmadan kirmadan...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR