Sultangazi'de hızlı giden bir otomobil kaldırıma çıkarak takla attı. Sürücüsünün takla atan otomobilden dışarı fırladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, birbirleri ile yarışan iki otomobilden birini kullanan Fatih C.(21) direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Hızla kaldırıma çıkan otomobil takla atarak otobüs durağının tabelasına çarptı. Kazanın etkisiyle sürücü Fatih C. otomobilin içinden dışarı fırladı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yaralı sürücüye yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, takla atan otomobilden fırlayarak yaralanan Fatih C.'yi Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 

Kaza anı çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler cadde üzerinde hızla gelen otomobil kaldırıma çıkarak taklalar atıyor. Kazanın etkisiyle de sürücüsü otomobil içinden fırlıyor. Fatih C. ile yarıştığı iddia edilen diğer sürücü de otomobilden inerek yardıma gidiyor. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • aspnetturkiye.com 29.07.2020 12:59
    bırakın orda gabersin
  • Ceza 29.07.2020 12:47
    Sen kendini bırak insanların canına kasteden bir katilsin. Orada bir insanı öldürebilirdin. Bunun hapis cezası alması lazım.
  • :-) 29.07.2020 12:43
    Videonuın hemen başında teyze var son sürat arabaların gittiği caddede sanki tarlada yürür gibi gayet rahat yürüyor. Allah'ın sen büyüksün Rabbim akıl ver bu insanlara...
  • harun 29.07.2020 12:28
    kemer bağlı değildi. ucuz kurtarmış
  • son osmanlı 29.07.2020 11:42
    arabayla yarış yapıp milleti canından bezdiren bunların ehliyetlerine ömür boyu el konulmalı, tekrarı halinde hapis cezası verilmeli
Daha fazla yorum görüntüle