Restoran çalışanları müşterileri vurdu: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki restoranda çalışanlar ile müşteriler arasında çıkan tartışma cinayetle sonlandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Osman Gürle, Gökay G. ve Abdullah M. tabancayla vurularak, ağır yaralandı. Osman Gürle olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaralılar hastanede tedavi altına alındı. Kaçan restoran işletmecisi aranıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2020 12:31 GÜNCELLEME 01.08.2020 12:31 3.SAYFA
Restoran çalışanları müşterileri vurdu: 1 ölü, 2 ağır yaralı
Restoran çalışanları müşterileri vurdu: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki restoranda çalışanlar ile müşteriler arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda silahla vurulan 3 müşteriden Osman Gürle hayatını kaybetti.

 

Olay, sabaha doğru Büyük Kumla Mahallesi'nde bulunan restoranda meydana geldi. Alkollü iş yerinde çalışanlar ile müşteriler Osman Gürle (30),Gökay G. (24) ve Abdullah M. (32) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Osman Gürle, Gökay G. ve Abdullah M. tabancayla vuruldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Osman Gürle'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Gökay G. ve Abdullah M. sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralı 2 kişi daha sonra Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Osman Gürle'nin cansız bedeni ise, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, restoran çalışanı M.Y.'yi (24) gözaltına aldı. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen restoran işletmecisi A.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Bir Garip Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Gemlik Emniyeti Sever bu tür olayları. Kentin girişine 6 ayda bir huzur denetlemesi diye görüntü vermeyi. Memlekette kim ne iş yapar kimin belinde tabanca kimin elinde esrar hepsi bilir. Bilinçli bir şekilde operasyon yapmazlar. Çeteleşme almış başını gitmiş. İnsanlar göç etmek durumunda kalıyor resmen ailesi çoluk çocuğu için. Açın arşive bakın,kaç insan öldürülmüş kendi halinde masum insan. Allah’a havale ediyoruz, Bu gençlerin bu şekilde heba edilmesine seyirci kalan,menfi çıkar için Susan kamu memurlarını. Allah müslümanların yardımcısı olsun inşaAllah
    Cevapla
  • Sami 3 yıl önce Şikayet Et
    Malum Türkiye tablosu. Ekonomide belki ileri gidiyoruz ama insanlikta geriye gidiyoruz. Tahammül,saygı denen birşey kalmamış. Herkes kabadayı
    Cevapla
  • Fatih Korkmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Haksiz Kazanc sağlayanların sonu bu olur. Kısa yoldan para kazanmanın peşindeler.. Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Su tepsisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Su tepsisi su yolunda kirilir ölen kisiler oto kiralamaciydi cok canlar yaktilar
    Cevapla
  • Buse 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size beee 24 yaşında gencecik cocuk ölmüş söylediğinize bakin saniyorum ki sizde vuranlari taniyorsunuz insan bir rahmet diler baş sağlığı falan
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Su Testisi olmasın o?
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    İçki yasaklansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR