Esenyurt'ta park halindeki otomobile seyir halindeki başka otomobil arkadan çarptı. Bu sırada kapısı açık bir şekilde otomobilde oturan kişi yola savruldu. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, 30 Temmuz Perşembe günü Doğan Araslı Bulvarı'nda meydana geldi. Caddenin sağında park halinde bekleyen otomobile, seyir halindeki başka bir otomobil arkadan çarptı. Bu sırada sağ koltukta kapısı açık bir şekilde oturan bir kişi yola savruldu. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan biri hastaneye kaldırılırken diğeri ayakta tedavi edildi.


KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde park halinde bekleyen otomobile arkadan gelen otomobilin çarptığı, bu sırada koltukta oturan kişinin yola savrulduğu görülüyor.

Yorumlar 74 Yorum Var
  • Mustafa 05.08.2020 00:36
    1. Suclu park halindeki araç 2. Suclu arkadan çarpan aracı sıkıştıran taksi. 3. Suçlu taksiyle dalaşa giren araç
  • Terkos 05.08.2020 00:33
    Babasının tapulu arazisi, koymuş yolun ortasına otomobilini...
  • Turgay 05.08.2020 00:14
    Arkadan çarpma değil. Taksi arkadan çarpan aracı sıkıştırmış yada yandan çarparak kaza yapmasını sağlamış. Ayrıca bu taksi kazadan sonrada önündeki aracın sağından geçerek kayıplara karışmış.
  • Halk 04.08.2020 23:11
    Park değil kazaya davetiye... Böylelere hiç acımıyorum. Az bile olmuş. Şimdi arkadan vuran suçlu olur.. Yol ortasına park eden haklı olur....
  • Gaziantepli 04.08.2020 22:59
    Park hizasoı dışında orta yerde durup alışveriş yaparsa böyle olur. Çarpandada büyük hata var. Çok hızlı ve dikkatsiz.
Daha fazla yorum görüntüle