Batman'da 2 çocuk annesi 21 yaşındaki kadın, eski eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Zanlı kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanırken, olay iligili soruşturma sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi'nde yolda yürüyen E.T'yi boşandığı M.D. otomobille takip etti.  İddiaya göre, bir süre sonra eski eşine aracıyla yaklaşan M.D. silahla ateş ederek E.T'yi vurdu. Saldırgan olay yerinden kaçarken E.T. çevredekiler tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Başından ve boynundan yaralanan E.T. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Zanlı kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Erzurumlu 26.08.2020 23:55
    Sizler adam için ahiretten bahsediyorsunuz,bunu yapan Besmele'yi biliyor mu acaba,İmanın ,islamın şartlarını biliyor mu,adım gibi eminim ki hayır.Sorun burdan başlıyor.
  • Dadaş 26.08.2020 23:44
    Allahım,ölmeden Türkiye'de idamın yasalaştığını görmeyi bana nasip et.Bunlarla aynı havayı soluduğum için utanıyorum.
  • engin04 26.08.2020 19:52
    istanbul sözleşmesininsonuçları
  • Göktürk... 26.08.2020 19:17
    Inşallah can veremezsin... Izdirap çekerken ölmek için yalvarırsın..
  • yusufben 26.08.2020 16:44
    Allah senden bunun hesabını inansanda inanmasanda kesinlikle soracak. o kadın senin malın değildi. evlenince eşleriniz size ait malmı oluyor. Bu kardeşimizi tenzih ediyorum. Bir kadın dünyanın en kötü kadını dahi olsa bunun cezasını onun sahibi olduğunu zanneden kocası veremez. Allah hem cehennemi hem cenneti yaratmış. cehennem lüzümsuz değil. böyleleri için yaratılmış. ahlak ve maneviyat olmadığı sürece bu gibi olayları daha çok yaşayacağız.
Daha fazla yorum görüntüle