Sarıyer'de sabah yaşanan çöp kamyonu dehşetinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde çöp kamyonunu kabini yerinden çıkınca, araç kontrolden çıkıyor.  

Sarıyer Poligon Mahallesi'nde bu sabah yaşanan olayda çöp kamyonu ortalığı adeta savaş alanına çevirmiş, önce park halindeki araçları ardında bir sitenin bahçesinden geçerek gecekonduya çarpmıştı. Kazada çöp kamyonu şoförü yaralanmıştı.

Yaşanan ilginç kazanın güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarında kazanın çöp kamyonunu kabininin yerinden çıkmasıyla yaşandığı
görülüyor. Seyir halindeki kamyonun kabini yerinden çıkınca, araç kontrolden çıkarak yokuş aşağı hızlanıyor. Bu sırada aracın arka kısmında bulunan iki temizlik görevlisi de araçtan inerek yaralanmaktan kurtuluyor. Hızlanarak araçlara çarpan çöp kamyonu, görüntüden kaybolarak gecekondunun bahçesine dalıyor.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Mustafa 05.09.2020 23:17
    bizde almamyadayiz. Kamyonlarin kabinleri kontrol edilmez. Sallamayın hemen ve boz yeni bir mercedes kamyonda bu kabin kilitinin bozulması probleminin aynısını yasadik ve ölümden döndüm. Hangi kontrol yapılıyormuş acaba.. bozulursa tamir edilir. Kabin yukari kaldırılmiyoraa yada aşağı inmiyor ise bakılır. Hemen kafadan sallamayın. Diyeceksiniz ki almanya da kamyoblar hiç bozulmaz.. Biraz edep yahu. Bati hayranlığından atip tutmayın. Bende o trilara sahip olan bir firmanin yöneticisiyim. Biz çok şeyi kendimiz kontrol ederiz. Ne tamirhaneye nede TÜV e bırakmayız.
  • a.colak 05.09.2020 21:03
    Hersey guzel olacak!!!! Bakim sart,araclara mecbur ,Allah cc sifalar versin yarali gardeslerimize.
  • Akçaabatlıselçuk 05.09.2020 20:06
    GEÇMİŞ OLSUn
  • Fatih 05.09.2020 19:34
    Büyük araçlara içindi bir fren sistemi gerek yani fren el freni ve bunlar tutmadığı da manuel bir sistem kaza çok oluyor tekeri dondermeyecek yada şaftı kitleyecek sistem gerek
  • Hüseyin 05.09.2020 19:23
    arkadaslar ben almanyada tir söförüyüm. ve hersene senede bir kere bakim yaptirmak sorundayiz insanlarin canlarinla oynuyor lar.
Daha fazla yorum görüntüle