Sarıyer’de korkutan patlama!

Ayazağa’da işlek bir cadde üzerindeki rögar büyük bir gürültüyle patladı. Metrelerce havaya fırlayan kapak paramparça yere dağıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2020 21:25 GÜNCELLEME 07.09.2020 21:55 3.SAYFA
Sarıyer’de korkutan patlama!
Sarıyer’de korkutan patlama!

Sarıyer Ayazağa’daki işlek bir cadde üzerindeki rögar, büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle metrelerce havaya fırlayan kapak yere dağılırken, sokağa dökülen mahalleli ise büyük panik yaşadı.

 

Olay, saat 20.00 sıralarında Sarıyer Ayazağa Dereboyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde işlek cadde üzerindeki rögarda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle metrelerce havaya fırlayan kapak, yere düşerek parçalandı. Olay nedeniyle büyük bir gürültü duyan çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, güvenlik şeridi çekerek çevrede önlem aldı. Patlayan rögarda inceleme yapan ekipler, üzerine tahta palet koyarak kapattı. Vatandaşlar ise şeridin arkasına doğru uzaklaştırıldı. Polisin önlem aldığı olayın neden kaynaklandığını bulmak için ekiplerin inceleme yapacağı öğrenildi.

 

“BAYA BİR GÜRÜLTÜLÜYDÜ BOMBA FALAN ATTILAR SANDIK”

Olay hakkında konuşan bir vatandaş, “Yarım saat önce patlama oldu. Baya bir gürültülüydü, biz herhalde bomba falan attılar sandık. Sonrasında fabrikanın tepesinden duman çıktı. Ben bomba zannettim, yaralı yok. Aracın camları kırıldı, o anda yoldan geçenler yoktu” dedi.

Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR