Başakşehir'de boş arazideki sokak köpeklerini besleyen kadın, arazide kendisine hobi bahçesi oluşturan ve iddiaya göre köpeklerden rahatsız olan baba ve kızının saldırısına uğradı. Başka bir kişi saldırganlara engel olurken o anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Olay geçen Salı günü Kayaşehir 5. bölgede meydana geldi. İddiaya göre, burada yaşayan ve öğretmen olduğu öğrenilen T.M. isimli kadın boş arazideki sokak köpeklerini besliyordu. Yine buradaki arazide kendisine hobi bahçesi oluşturan Abdülcelil A., iddiaya göre köpeklerden rahatsız oldu. T.M olay günü Abdülcelil A.'nın yanına giderek konuşmak istedi. İkili arasında başlayan tartışmaya Abdülcelil A.'nın kızı Nurcan A. da dahil oldu. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Baba-kız T.M.'yi darp etti.

Darp edilen ve yere düşen kadının yardımına başka bir kişi koştu. Kadına yardım eden kişi saldırganlara da engel oldu. Yere düşen kadın daha sonra kalkarak park halindeki aracına gitti. Yaşananlar ise bir başka vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  Saldırıya uğrayan kadın karakola giderek şikayetçi oldu. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırganlar Nurcan A. ve Abdülcelil A.'nın yerini tespit ederek gözaltına aldı. Kayaşehir Polis Merkezi'nde ifadeleri alınan saldırganların haklarında Kadına Karşı şiddetin önlenmesine dair kanun kapsamında önleyici tedbir kararı (uzaklaştırma) kararı verildi.  Nurcan A. ile Abdülcelil A. Cumhuriyet başsavcılığı talimatları doğrultusunda ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Esmanur 20.09.2020 21:19
    Olayı yaşayan arkadaşım.Hayvanlar şehrin ortasında değil insanlardan1km uzak bir arazide beslenmektedir.Şahıs devletin arazisini izinsiz parsellemis tavuk çiftligine çevirmiş yıllardıroarazide yaşaminı südüren hepsi birbirinden uysal hayvanları taşlayarakyaralamış bölgelerinden uzaklaştırmış günlerce aç kalmalarına neden olmustur.Arkadaşimız konusmak için gittiginde sözlü hakarete tehdide ugramıs yetmez gibi iki kişi tarafından dk larca darp edilmiştir.Bu durumun savunulacak bir tarafi yoktur.Bazi şuursuz insanların yorumlarını buyuk üzüntu ve tiksintiyle okudum.Yorumları yapanların bu şehir eşkiyalarindan farkı yoktur aynı suç potansiyeli sizde de var belli ki.
  • mermus 20.09.2020 00:20
    kadına niye saldırdılar acaba, kadın onları beslemedi mi?
  • xyz 19.09.2020 23:48
    Allahın dilsiz kullarına karışmayın onlarında yaşamaya hakkı var yaşam alanlarımız ortak hoşunuza gitsede gitmesede böyle
  • xyz 19.09.2020 23:43
    dağlara buğday serpin müslüman ülkede kuşlar aç demesinler..
  • salih 19.09.2020 20:43
    hayvanları seviyoruz ama insanları daha çok seviyoruz köpek saldırılarında bir sürü insan öldü, zarar gördü sevginin dozunu kaçırmanın anlamı yok çocuğun olmuyorsa kreşten çocuk al bak yok it bakacaksan köpek barınağı kur istersen orda yat
Daha fazla yorum görüntüle