Kadıköy'de evlendirme dairesi ile Ataşehir'de nikah dairesi önünde, canlarını hiçe sayarak kendilerini gelin arabalarının önüne atarak bahşiş toplamaya çalışan, trafiği tehlikeye düşüren gençlere polis ekipleri cezai işlem uyguladı.

Kadıköy evlendirme dairesi önünde gelin arabalarının üzerlerine çıkarak bahşiş toplamaya çalışan, canlarını da tehlikeye atan gençler trafikte terör estirdi. Şikayet üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine gelerek bahşiş toplamaya çalışan gençlere müdahalede bulundu. Gençlere çevreye rahatsızlık vermek suçundan kişi başı 187 lira ceza kesildi. 

Öte yandan, Ataşehir Belediyesi nikah salonu önünde de gelin arabalarının önlerini keserek zarf almak için bekleyen aralarında çocukların da bulunduğu gençler zaman zaman kendi aralarında hem kavga etti hem de kendilerini arabaların önlerine attı. İhbar üzerine harekete geçen Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mobil Park polisleri, nikah salonu önüne gelerek bahşiş almak için bekleyen gençlere müdahalede bulundu. Gençlere maske takmamaktan kişi başı 900 lira, çevreye rahatsızlık verme suçundan da 187 lira para cezası uygulandı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • cem 21.09.2020 15:39
    sayın iç işleri bakanım lütfen allahrızası için agır yaptırımlar uygulayın yok sa bunlar ve buna benzer şeylerle başgelinmez
  • Tcli 21.09.2020 13:15
    1 ay süreyle sokakları önce süpürttürüp sonrada yalatacaksın
  • Hüseyin 21.09.2020 12:34
    İnsanların en güzel günlerini rezil ediyorlar. Araçlarına zarar veriyorlar. Tek kelimeyle rezalet. Resmen eşkıyalık yapıyorlar. Olaya karışanlara kişi başı 5.000,- TL yazacaksın. Başka türlü bu işten kurtulamayız.
  • Fatih 21.09.2020 12:22
    Eşşek kadar adamlar ya
  • Samii 21.09.2020 12:03
    Bilinçli gençler araç süsleyip konvoy oluşturmaz bu tip şeyler demode oldu. Allah korusun şu ortamda herşey olur.
Daha fazla yorum görüntüle