Yolun karşısına geçmek isterken, birçok aracın çarpmasıyla öldü

Adana'da, yolun karşısına geçmeye çalışan 30'lu yaşlarda kimliği belirsiz bir erkek, çok sayıda aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2020 00:42 GÜNCELLEME 22.10.2020 00:42 3.SAYFA
Yolun karşısına geçmek isterken, birçok aracın çarpmasıyla öldü
Yolun karşısına geçmek isterken, birçok aracın çarpmasıyla öldü

Kaza, saat 20.30 sıralarında, merkez Sarıçam ilçesi Tarsus- Adana - Gaziantep (TAG) Otoyolu Suluca Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalıştığı iddia edilen kimliği belirsiz 30'lu yaşlardaki erkek, sürücüsü ve türü bilinmeyen birçok aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 

Yerdeki cesedi görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekibi, kazaya yol açan araçların tespiti için çalışma başlattı. Kaza yerindeki incelemenin ardından kimliği belirsiz ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Tanınmayacak halde olduğu öğrenilen cesedin kime ait olduğu, yapılacak DNA testinin ardından belli olacak.

YORUMLAR 1
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu aralar Adana çevresinde otobanın üzerinde ne yaptığı belli siz yayalar bazen kadınlar plakasız lambasız elektrikli bisikletler ya da motosikletler yol ve sürücülerin emniyetini tehlikeye düşürüyorlar. Kaldı ki Adana Mersin Ceyhan karayolu çok çok bozuk Adana'nın şehir merkezi adeta köy yoluna döndü artık çukurlar kuyu boyutuna geldi ilgili devlet makamlarına duyurulur acaba bu bölgenin karayolları başka bir devlete mi bağlı neden bu kadar bakımsız Adana ve çevresinin yolları otobanları. Üzerine 5 ya da 9 kişinin bindiği motosiklet ve üç tekerlekli bisiklet lambasız kasksız muayenesiz ehliyetsiz sigortasız ve birçoğu çevre illerden çalıntı motosikletleri lütfen acil denetleyin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR