Kayseri'de dehşet: Taşla öldürüp, kayalıklardan attı!

Kayseri'de yabancı uyruklu bir kişi, tartıştığı Afgan uyruklu şahsın başına taşla vurup öldürdükten sonra kayalıklardan attı. Öldürdüğü şahsın üzerini görünmesin diye taşla kapatan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2020 04:02 GÜNCELLEME 22.10.2020 04:02 3.SAYFA
Kayseri'de dehşet: Taşla öldürüp, kayalıklardan attı!
Kayseri'de dehşet: Taşla öldürüp, kayalıklardan attı!

Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Karacaoğlu Mahallesi Morkaya Sokak üzerinde meydana gelen olayda yabancı uyruklu Ziya H. (33),iddiaya göre eşine sarkıntılık yapan Afgan uyruklu Tamim Mirzai (22) ile karşılaştı. Mirzai'nin kafasına taşla vurarak öldüren şahıs, yaklaşık 5 metrelik kayalıklardan aşağı attı.

 

Ziya H, daha sonra cesedin görülmesini önlemek için üzerini taşla örttükten sonra ağabeyinin evine gitti. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerinde inceleme yapan ekipler, Mirzai'nin cesedi ile karşılaştı. Çevrede geniş çapta çalışma başlatan ekipler, şüpheli Ziya H'yi ağabeyinin evinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Mirzai'nin cenazesi de, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Ziya H. ise emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR 3
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    22yasindaki Genç evli kadına musallat olduysa kocası affetmemiş yabancı uyruklu namus affetmiyor zaten saygılı olmamak baştan sonunu getirmiş saygılı ol harama bakma doğru yolda ol huzurlu mutlu yaşa sana genç yaşta gitti yazık
    Cevapla
  • !!!!!!! 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de bunlar çıktı başımıza
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir şey varsa adam 4/4 lük haklı.Aile,eş en büyük kutsallardandır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR