Hatay'da bir kadın, sokak ortasında yanındaki şahsa önce çantasıyla vurdu ardından da tokatlar savurdu. Dakikalar süren tartışma kadının uzaklaşması ile son buldu.  

Olay, Kırıkhan ilçesi Kanatlı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında tartışan bir kadın ve bir erkeği gören çevredekiler olayı amatör kamera ile kayda aldı. Dakikalar süren tartışmada kadın, karşısında bulunan erkeğe çantasıyla vurdu. Bir kaç defa da tokatlar savuran kadına karşı erkek herhangi bir girişimde bulunmazken, kadının uzaklaşmasıyla olay son buldu.

Dün Belen ilçesinde bir damat, geline şiddet uygulayarak gözaltına alınmıştı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • KAHRAMAN 02.11.2020 21:42
    Adanali kullanıcı isimli şahıs; sen iyi misin? Haberi okumadığın apaçık belli yada ne ayaksın bilmiyorum. Bu video da kadına şiddet değil, erkeğe şiddet var. Madem kızın varmış, peki erkek evladın olsa ve gelinin oğlunu dövse onu da şişeye oturtacak mısın ?
  • ali 02.11.2020 21:33
    kesin yan masadaki kadina neden baktin tokadi
  • Adanali 02.11.2020 20:20
    benim kizim gelin olucak ve Damat kizima bunu yapicak ?? sadece damadi degil orda olup müdahele etmeyenleride siseye oturtturrum kadin erkek fark etmez
  • Gökhan 02.11.2020 19:39
    Kadir Şeker gidip bu kadını öldürseü serbest kalsın mı diyeceklerdi?
  • zmc 02.11.2020 19:34
    ben bu tür gizli çekimlerin sakıncalı olduğuna inanıyorum. insanların özeli diye bir şey kalmadı. yani siz birini nasıl izinsiz kaydedebilirsiniz? aklım almıyor. görüntülerle hüküm verilemez ki. Allah hepimizi ıslah etsin.
Daha fazla yorum görüntüle