Bağcılar'da mahalle sakinleri ile sokakta uyuşturucu satışı yaptıkları iddia edilen kişiler arasında silahlı, bıçaklı kavga çıktı. Bir kişi bacağından bıçakla, 10 yaşındaki oğlu da omzuna isabet eden mermiyle yaralandı.  Hastanede yapılan müdahaleye rağmen çocuğun omzundaki mermi çıkarılamadı. Gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, pazartesi günü akşam saatlerinde Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahalle sakinleri ile 'torbacı' olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satışı yaptıkları iddia edilen kişiler arasında önce tartışma, ardından kavga çıktı. Kavgada silah ve bıçak kullanıldı. Açılan ateş sonucu 10 yaşındaki çocuk, isabet eden kurşunla omzundan yaralanırken, babası ise bacağından bıçaklandı.

BİR KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
İhbar üzerinde olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen çocuğun omzundaki mermi çıkarılamadı. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, olayın ardından kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu H.H. ve S.Ö., gözaltına alındı. Ateş açarak küçük çocuğun yaralanmasına neden olduğu belirlenen S.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. H.H., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SİLAHLARLA GELEREK ATEŞ AÇMAYA BAŞLADILAR
Çocuğun kavgada bıçaklanarak bacağından yaralanan babası Turgay Havar, Torbacılar burada mahalle arasında uyuşturucu hap alışverişi yapıyorlar. Biz de mahalleli olarak buna karşı çıktık. 'Burada yapmayın' diye tepki gösterdik. Tepkinin sonucunda, adamlar kalabalık bir şekilde silahlarla gelerek ateş açmaya başladılar. Ben bacağımdan yaralandım, oğlum omuzundan yaralandı. Omuzunda mermi kaldı. 10 yaşında bir çocuk omuzunda mermi ile yaşayacak. Ölebilirdi, bir karış yukarıya gelse ölürdü. Şimdi bunun hesabını kim verecek Uyuşturucu satan kişiler mahalle aralarından gitsin istiyoruz. dedi.

KAVGA ANI KAMERAYA YANSIDI
Sokakta yaşanan silahlı ve bıçaklı kavga anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kalabalık grup ile mahalleli arasında kavga çıktığı, bir kişinin silahla ateş açtığı ve bıçakla yaralanan kişinin sekerek yürüdüğü görülüyor.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • ömer 14.11.2020 22:32
    cezalar caydırıcı olmalı alan satan taşıyan aynı büyük cezaya çarptırılmalı.
  • misafir 14.11.2020 18:27
    polis ne yapsın yakalıyor savcı serbest bırakıyor . çözüm basit yakala sık kafasına at kenara
  • Momedo 14.11.2020 16:06
    Mahallenin bağlı olduğu karakola önce şikayette bulunun, yazılı olsun noterli, 1ay içinde değişiklik olmadı , cevap isteyin neden değişen 1sey yok diyin, 1ay daha geçti 1sey olmadı bağlı olduğunuz karakolu ilin değil bölgenin emniyet amirlerine şikayet edin, maalesef bu kara paradan faydalanan hastalıklı bazı polislerimizde var, bu şekilde şiddetten uzak belaya bulaşmadan halledilebilir kanaatindeyim
  • ali 14.11.2020 15:26
    uyusturucu satanlari sallandiracaksin
  • Uyu Devlet 14.11.2020 15:16
    Ulan emniyetten biri bunları görmemiş mi şimdiye kadar. Polis ne iş yapar. Sokaklarda uyuşturucu satıcıları cirit atıyor. Bunun sorumlusu devlettir. Halk artık kendi kendine müdahele etmek zorunda kalıyor. Ulan abart egzoz yasak dediler onu bile engelleyemediler. Bu nasıl bir acizliktir.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek