İstanbul’da kar yağışı nedeniyle trafiğin durduğu Beylikdüzü’nde yolda kalan araçları kurtarmak için tek başına mücadele eden trafik polisi kameralara yansıdı.

İstanbul’da etkisini gösteren kar yağışı kentin farklın noktalarında trafiğin durmasına neden oldu. Trafiğin durduğu yerlerde kimi sürücüler yol kenarında beklerken, toplu ulaşım araçlarının yolda kalması nedeniyle bazı vatandaşlar yürüyerek yollarına devam etti. E-5 Beylikdüzü mevkii de sürücülerin zor anlar yaşadığı yerlerden biriydi. Bir trafik polisinin yolda kalan aracı kurtarmak için tek başına çabaladığı anlar bir vatandaş tarafından kamerayla görüntülendi. Görüntülerde trafik polisinin yolda kalan aracı ilerletmek için çabaladığı görüldü. Kapanan yol, ekiplerin çalışmalarının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • petrolcü 16.02.2021 14:01
    ibb, korkarım ki meteoroljiye kalkıpta bizi niçin uyarmadın diye konuşursa hiç şaşmamalı. tuz atamayacak kadar hazırlıklı olmayan bu belediyeye ne desek az. ben ist. lu değilim, istanbul halkı bunlar size müstehaktır. kıtlık yaşayacaktınız, Rabbim, bebelerin yüzü suyu hürmetine rahmet verdi. ama gel gör ki şu belediyenin haline bir bak...