Ümraniye’de bir şahıs yolda ilerleyen düğün konvoyunun önünü keserek para istedi. Yollarının kesilmesine sinirlenen konvoydaki bir grup, araçlarından inerek para isteyen şahsı dövmeye başladı. Düğün konvoyunda yaşanan meydan dayağı saniye saniye kameraya yansıdı.

Olay Ümraniye Küçüksu Caddesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre bir şahıs para istemek için yolda ilerleyen bir düğün konvoyunun önünü kesti. Yollarının kesilmesine sinirlenen düğün konvoyundaki bir grup şahıs araçlarından inerek para isteyen şahsa yumruklar savurmaya başladı. Etraftaki bazı kişilerin de yaşanan arbedeyi ayırmaya çalışmasıyla konvoyun önünü kesen şahsı meydan dayağına tutan grup araçlarına binerek uzaklaştı. Olayın ardından konvoyun önünü kesen şahıs, yolun kenarına doğru ilerlerken yaşanan kavga anı saniye saniye vatandaş kamerasına yansıdı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Editor bi turşu dyk 06.07.2021 14:50
    Bu para isteme olayı düğünün olduğu mahallede o semtin çocuklarının ya da gençlerinin arabanın yolunu keserek para istemeleriydi. Şimdi düğün arabası mahalleden çıkmış zebella gibi adamlar bela çıkararak huzursuzluk çıkararak gelenek adı altında para talep ediyor.
  • Orhan0708 06.07.2021 13:27
    bu bir gelenektir. belki yeri zamanı uygun değildi ama gelenektir. bunu yapanlar sonradan görme, medeniyetten ve insanlıktan nasibini almamış hayvanlardır. para bende diyen adilerden... anlayın...
  • mehmet- 06.07.2021 13:25
    Alacağımı var adamların yolunu kesiyor iyi etiler ellerine salık en iyisini yaptılar darısı diğer yapanların başına
  • Hadis; Tirmizî 06.07.2021 13:12
    Allah, merhametli olanlara rahmetle muamele eder. Öyleyse, sizler yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki, semâda bulunanlar da size rahmet etsinler.
  • Osman Bube 06.07.2021 13:08
    sen niye arabaları durduruyorsun be gafil, köy yeri mi sandın, trafiği riske koydun, Allah şuur versin,
Daha fazla yorum görüntüle