Avcılar'da kurulan denetim noktasında polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan şehir eşkıyları dehşet saçtı. Bir polisin yaralandığı saldırı sonrası şüphelilerin kaçtığı araç bölgeye yakın bir yerde terk edilmiş halde bulundu

Avcılar'da kurulan denetim noktasında polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçanların olduğu araçtan ateş açıldı. Bir polisin yaralandığı saldırı sonrası şüphelilerin kaçtığı araç bölgeye yakın bir yerde terk edilmiş halde bulunurken, kimliği tespit edilen bir kişi yakalandı. Silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'ndeki denetim noktasında dün akşam polisin 'Dur' ihtarında bulunduğu siyah renkli otomobilin sürücüsü gaza basarak kaçmaya çalışırken, araçtan polislere ateş açıldı. Açılan ilk ateşte 'Yunuslar' olarak bilinen ekipteki bir polis memuru bacağından yaralandı. Araçtakileri durdurmak amacıyla polis de karşılık verdi. Ara sokaklara dalarak kaçan araçtakileri yakalamak amacıyla kapsamlı operasyon başlatıldı. Yaralı polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.  Şüphelilerin kaçtığı araç bölgeye yakın bir yerde terk edilmiş halde bulunurken, kimliği tespit edilen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, emniyete götürülerek sorgulamasına başlanırken, diğer şüphelilerin yakalanması çalışmalar sürüyor. Öte yandan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Dramali 15.10.2021 17:34
    Ispanyada iranda yol kontrolleri esnasinda 100 metre otede bu dediginiz civili haliyla polisin biri bekler.
  • inspektör kolombo 14.10.2021 15:32
    Polis'lerin araçinda çivi halisi yokmu ? .... çok büyük ihmal, ihmalkar istanbul emniyet Müdürü derhal istifa etmeli.... yola sermek için tüm Polis' araçlarinda çivi halisi mecburiyeti olmali !!!!! çivi halisini sermis olsalardi Kaçamazlardi, lastikleri parçalar 100 metre sonra araç kendiliginden dururdu .
  • mst 14.10.2021 15:01
    kanunlar yanlış. öyle bir durumda polisin direkt vurma yetkisi olmalı. ABD deki gibi. Videoya bakarsanız polis arabanın lastiklerini vurmaya çalışıyorlar. Suçlular polisi vuruyor, polis lastik patlatmaya çalışıyor. Şoför camına kurşunları saydır bakalım o zaman kim kaçabiliyor kim polise ateş açabiliyor.
  • Hakan 14.10.2021 14:23
    Poliste silah yok mu lastiğine nişan alsın?ABD' de olsa o arabayı tararlardı ve içinde kaç kişi varsa mefta olurdu.
  • Bulut 14.10.2021 13:47
    Saldırganı bogaza atın sağ geçerse sal ölürse zaten sonuç olur
Daha fazla yorum görüntüle