Şişli Nişantaşı’nda saat 11.00 sıralarında güpegündüz yaşanan milyonluk kuyumcu soygunu saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Şişli Nişantaşı’nda saat 11.00 sıralarında yaşanan olayda silahlı 2 soyguncu girdiği kuyumcuda yaklaşık 1 milyon lira değerindeki ziynet eşyası çalmıştı. Olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde biri motosiklet kasklı iki kişi koşarak kuyumcuya giriyor. Zanlılarda biri elindeki silahla tezgahta bulunan görevliyi etkisiz hale getirirken, diğeri ise mücevherlere yöneliyor. Şahıslar geldikleri gibi motosikletle olay yerinden kaçıyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • sadi 14.10.2021 19:48
    Hırsızlığın hepsi dinen, insanen ve hukuken suçtur ve ahlaksızlıktır. Amma şu kuyumcuların soyulması beni çok üzmüyor. Oturduğun yerde hiç ama hiç bir emeğin olmadan milyonlar kazanılmaması lazım. Bunlara çok ağır bir vergi gerek. Ülke ekonomisine katkıda bulunacak bir üretimleri de yok. En fakir mahalledeki kuyumcu bile bir kaç milyonluk servete sahip. Halkın takı merakını istismar ettiler yüzlerce sene. Yahudiler bile bu kadar insafsızca yapmadılar kuyumculuğu.
  • abdullah 23 14.10.2021 16:45
    sayın adalet bakanına soruyorum hırsızların neden elini kesmiyorsunuz.ülkemizi idare edenlerin bizim can ve mal güvenliğimizi sağlamak zorunda olduklarını düşünüyorum. o kuyumcu malını korumak için hırsızı vursa suç.malını siz de koruyamıyorsunuz ne yapsın bir çözüm söyleyin.çözüm Kur'an da