Esenyurt Sanayi Sitesi içerisinde iki grup arasında yaşanan kavgada, görev istirahatli bir polis memurunun da arasında bulunduğu 3 kişi vurularak yaralanmıştı. Olaya ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kurşun yağdıran saldırganlar silahla yaraladıkları şahısları yerde tekmeledikleri anlar kan dondurdu.
Olay, 12 Şubat tarihinde Esenyurt Sanayi Sitesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesiyle iş yerinden çıkan silahlı şahıslar aralarında polis memuru Yaşar A.’nın da bulunduğu 3 kişiyi silahla vurarak olay yerinden uzaklaşmıştı. Polis memuru yaralanmış, saldırganlar kısa bir süre sonra yakalanarak tutuklanmak üzere adliyeye sevk edilmişti.

Önce kurşun yağdırdı sonra yerde tekmeledi

Aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 3 kişinin silahla vurulduğu olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki grubun karşı karşıya geldiği olayda iş yerinden ateş ederek çıkan iki kişinin, 3 kişiyi silahla vurduğu görülüyor. Daha sonra yaralanan şahısların yerde yattığı sırada saldırganlar gelerek yerdeki şahısları tekmeledikleri görülüyor. Yaşanan olay çevredeki iş yeri kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • Eda 25.11.2021 18:23
    Bunlar ne kansız vicdansız hayvanca hareketler diyeceğim ama bu davranışı hayvanlar asla yapmaz.Bu yaratıklar iki günde girdikleri delikten çıktıkları için kendilerinde bu cesareti buluyorlar.Cezalar caydırıcı olsa bak bunu yapabilir mi...
  • Bursali 25.11.2021 17:23
    Idam sart fakat CHP hdp IP Kabul etmez
  • Musam 25.11.2021 17:03
    Bunları bu ülkede beslemeyin.
  • Özcan 25.11.2021 16:54
    Silahlanma ülkemizde hızla yayılıyor, buna bir önlem almaları gerekiyor.
  • mehmet 25.11.2021 16:30
    normal, normal, anormal! Gözaltına al, tutukla, arkan varsa serbest bırak. Kısas'ta sizin için hayat vardır. ayeti tatbik edilse bakın bakalım suç işleme cüretini göze alabilecek sahte kabadayılar olacak mı? Bu sistemde adam kendine bir şey olmayacağına biliyor.
Daha fazla yorum görüntüle