İki otomobil sürücüsü arasında başlayan tartışma, bir süre sonra caddede yumruklu kavgaya dönüştü. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Sultangazi'de iki otomobil sürücüsü arasında başlayan tartışma, bir süre sonra caddede yumruklu kavgaya dönüştü. Sürücülerden birinin diğer sürücüye elindeki metreyle saldırdığı kavgayı araya giren bir vatandaş ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde caddede ilerleyen iki otomobilin sürücüsü arasında gece saat 00.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Sürücüler araçlarını yol kenarına bırakarak cadde ortasında tartışmaya devam etti. Daha sonra sürücülerden biri yanındaki arkadaşıyla diğer sürücüye saldırdı. Diğer sürücüde kendini korumak için karşılık verince kavga bir anda büyüdü. Taraflar birbirlerine yumruklarla saldırırken, birinin elindeki metreyle saldırdığı görüldü. Bir vatandaş araya girerek kavgayı ayırdı ve iki tarafında otomobiline binmesini sağladı. Ancak elinde metre olan sürücü otomobiliyle geri geri giderek kavga ettiği sürücünün otomobiline yanaştı. İddialara göre sürücü yanaştığı otomobile, aracıyla hafifçe çarptıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. 

KAVGA ANI KAMERADA

Yaşanan o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki kişinin tartıştıkları kişiye saldırdığı görülüyor. Taraflardan birinin yanında bulunan metre ile saldırdığı kameraya yansırken, diğer sürücünün kendini savunmak için iki kişiye karşılık verdiği, çevrede bulunan bir vatandaşın kavgayı araya girerek ayırdığı, daha sonra elinde metre olan sürücünün otomobiline binerek geri geri ilerlediği ve tartıştığı sürücünün otomobiline doğru gittiği görülüyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Vatandaş 02.01.2022 19:54
    İyi bari kalleşçe biribirini bıçaklamamışlar. Kavga 1 dk. sürdü, adamlar hem yoruldu hem de öfkelerini attılar. Aslında en iyisi konuşarak orta yolu bulmak, çünkü başka türlü derdini anlatamazsın, zararını tazmin edemezsin.
  • insan kalitemiz 02.01.2022 19:49
    Milyon yıl geçse bizi avrupa birliğine almazlar. İnsan kalitemiz bu videoda gayet güzel görünüyor. Batıdada oluyordurr tabi, olmaz diye bir şey yok ama, bizde binse onlarda 1.
  • Abbas 02.01.2022 17:06
    İllede medeniyet
  • TexasizadeRasim 02.01.2022 16:50
    Kahraman Texas Ahalisi sorunlara en güzel çözümleri bulmasını bilir.
  • BABA VANGA 02.01.2022 16:24
    Bu manzara hep vardi´cünki sosyal medeniyetten´Trafik ahlak´terbiyesinden´en uzak olan ülke biziz..u kavgalar 40 sene hatta 50 sene öncede vardi ve degi$en hic bir $ey yok..Yilda Trafikte 174.000 (yüz yetmi$ dört bin ölü veren tek ülkeyiz
Daha fazla yorum görüntüle