Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi’ne ait şehir içi yolcu otobüsüne binen bir vatandaş maske takmamakta direnince bir yolcu, maskesiz vatandaşı otobüsten indirdi.

Hilalkent-Çat Yolu TOKİ'ler seferini yapan Büyükşehir Belediyesi'ne ait şehir içi yolcu otobüsüne bir vatandaş maskesiz bindi. Otobüs ücretini de vermeyen vatandaş rahatlıkla koltuğa oturdu. Otobüs şoförü, yolcuya ‘beyefendi siz kartınızı çekmeyi unuttunuz’ diyerek hatırlatma yaptı. Yolcu ise rahat tavrıyla ‘maske de takmıyorum, ücrette ödemiyorum’ diyerek şoföre tepki gösterdi. Ya maskeni tak ya da in aşağı, aksi takdirde polisi arayacağım diyen otobüs şoförü, cep telefonuyla durumu polise bildirdi.

Diğer yolcularında duruma tepki göstermesi üzerine durakta duran otobüsten bir yolcu maskesiz vatandaşı otobüsten indirdi. O anlar ise otobüs güvenlik kamerasına yansıdı

Yorumlar 6 Yorum Var
  • seyyah 04.01.2022 17:08
    herşey iyi güzelde şöför abimiz araba sürerken telefonla konuşuyor! olmamış..
  • murat 04.01.2022 16:57
    Adamı otobüsten atan kabadayı müsveddesinin maskesi takılı mı sanki? Madem maske önemli neden araca girdikten sonra takanlar var? Madem maske önemli neden bir yolcu maskeyi açıp burnunu sümkürüyor? Madem maske önemli ayaktaki kız neden çenesinin altındaki maske ile telefonda konuşuyor? Adamın suçu kulağında asılı dandik bir maske olmayışı mı? Çıkarın şunu yüzünüzden de azıcık oksijen alın.. Hem Şoför seyir halinde neden telefonla konuşuyor?
  • Ali 04.01.2022 16:03
    Takıyorum diyenin de burnu dışarıda. Şu maske işi resmen tiyatro.
  • Mehmet 04.01.2022 15:24
    Otobüse maskesiz binip ücret ödemeyen yolcu suçsuz sütten çıkmış ak kaşık öyle mi
  • Suat66 04.01.2022 15:07
    Sonrada şöför yolcuyu dövdü araçtan attı oluyor böylesini eşşek sudan gelene kadar döveceksin
Daha fazla yorum görüntüle