Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce öndeki arabaya çarpıp daha sonra kaldırım üzerinde telefonla konuşan şahsı altına alıp iş yerinin demir kapısına daldı. Dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bir cadde üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce öndeki arabaya çarpıp daha sonra kaldırım üzerinde telefonla konuşan şahsı altına alıp iş yerinin demir kapısına daldı. Sürücü ve yaya ağır yaralanırken, yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam 20:00 saatlerinde İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde ilerleyen araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce öndeki arabaya çarpıp daha sonra kaldırım üzerinde telefonla konuşan bir adama çarptı. Hızını alamayan sürücü, bir iş yerinin demir kapısına çarparak durabildi. Olayda, araç sürücüsü ve kaldırımda telefonla konuşan şahıs ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından iki şahıs çevre hastanelere kaldırıldı. İş yerinin demir kapısı da yerinden sökülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Can 07.01.2022 13:36
    Bunlar hangi dağdan geliyor da araç kullanıyor şehirde..
  • EFE 06.01.2022 17:34
    tirafik kanunlarina uyguluyan yok ki herkes kendi tirafik kanuna uyguluyor. hizli geliyor araba konrolden cikdi bu kadar. o rada bir hiz siniri var.adam fren bile edemiyor okadar hizli ki sucu kendinde görmüyor..Yazik arabanin altinda kalan insana Allahtan sifa dilerim .insanlarin deri yok fren bile yapmiyorlar...
  • Hoca Nasrettin 06.01.2022 16:18
    Araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmemiş. Önündeki araçlardan kurtarmak için yaptığı hamle ile araç savrulmuş sonunda hızını kapı ve yayada tüketip durmuş. Bu olay kaza değil suçtur. Daha öncede yaşanan bu gibi olaylar medyada yayınlanmış, trafik akışı için bir hız limiti konulmuş ve sürücü belgesi alınmadan önce eğitimi verilmiş. Hal böyleyken olayın tekrar yaşanması sürücünün deneyimleme ısrarından başka bir anlam içermez. Maddi kayıpların sigorta şirketinden karşılanmasıyla suçun hafifletilmemesi gerekir.
  • Ddd 06.01.2022 13:28
    Yine taksici
  • osman 06.01.2022 12:26
    O yolda hızlı gidilir mi ey gafil. Ehliyetini kasaptan mı aldın?