Antalya'nın Manavgat ilçesinde onlarca araçtan oluşan düğün konvoyu, ilçenin adeta altını üstüne getirdi. Seyir halindeki otomobillerin tavan ve kaputuna oturup, kavşaklarda kontak kapatarak dakikalarca oynayan davetliler, kendilerini uyaran sürücülerin üzerine yürüyüp saldırmaya kalktılar. Konvoya katılan araçları belirleyen polis, tamamına para cezası uyguladı.

Dün Manavgat ilçesinde ara sokaklarda başlayıp sonra caddeye çıkan düğün konvoyu ilçeyi adeta birbirine kattı. Onlarca araçtan oluşan ve kural tanımayan konvoyda bulunanlar hem kendi hayatlarını tehlikeye attılar hem de trafiği kilitlediler. Seyir halindeki araçların camlarından sarkan, otomobillerin üzerine ve ön kaputuna oturup çalan müzik eşliğinde ilerleyen davetlilerle devam eden konvoy, Manavgat köprüsünde de mola verip trafiği felç etti. Yaklaşık bir saat boyunca cadde ve sokaklarda adeta terör estiren konvoydaki vatandaşlar, kendilerini uyaran sürücülerin de üzerine yürüdü. Konvoydakilerin bir midibüs şoförü ile yaşadığı tartışma vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Korkudan kapıyı açamayan midibüs şoförünün camına vurup tehditler savuran kalabalık grup, vatandaşların araya girmesiyle bölgeden ayrıldı. Güvenlik kameralarından konvoya katılan araçları belirleyen Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, araçlara gerekli cezaları uyguladı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Hain düşmanı 11.01.2022 10:39
    KIL ıçtaroğlu'nun yakınları bunlar; bunların okuyan çocuklarının tamamına BURS verecek bu yararlı ve milli davranışı nedeniyle O ve onun etrafındaki yalakalar ve ona oyları ile destek verenler nekadar gurur duysalar AZDIR !!!!!!!!?????.
  • Beyhan 10.01.2022 16:38
    Bildiğin çingene bunlar.
  • qwe 10.01.2022 16:29
    emniyet ne yazık ki trafik kurallarına uygulamada bir aşırı derecede umursamaz. park ihlalleri, yayaya yol verme, modifiye araba motor sorunu bir sürü şeyi zerre umursamıyor. serserilere de gün doğuyor.
  • faruk 10.01.2022 16:12
    yine kekolar iş başında
  • Serland 10.01.2022 15:57
    1 saat sürdü diyor, emniyet o arada maç mı seyrediyormuş. Artık 1 saat kandilde terörist avlıyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle