Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada otomobilin çarpıp üzerinden geçtiği 5 yaşındaki Ömer Faruk Gündoğdu, hastanede hayatını kaybetti.

Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Süleymaniye Mahallesi Huzur Sokak üzerinde meydana geldi. Süleymaniye altgeçitten çıkış yapıp Huzur Sokakta manevra yapan Fatma Vural(45) yönetimindeki 43 RR 662 plakalı otomobil, yoldan karşıya el ele tutuşup geçmeye çalışan Dede Abdurrahman Gündoğdu(65) ve torunu Ömer Faruk Gündoğdu'ya çarpıp sürükledi. O sırada otomobilin ön lastiğinin altında kalan çocuk ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar, yaralı çocuğu aracın altından çıkardılar.

Yaralı çocuk olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Dedesi ise kazayı yaralanmadan atlattı.

Durumu ağır olan çocuk, için ameliyat için hazırlık yapıldı. Çocuk, Acil serviste görevli hemşirenin sedye üzerinde kalp masajı yaparak ameliyathaneye çıkarıldı.

Ömer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ardından otomobilin sürücüsü kadın gözaltına alındı.

Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik görüntülerinde; Otomobilin dede ve torununa çarpıp sürüklediği anlar yer aldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KÜÇÜK ÖMER'IN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN SÜRÜCÜNÜN İFADESİ ŞOK ETTİ

Kaza sonrası gözaltına alınan araç sürücüsü Fatma Vural. (45), "Ben acemi sürücüyüm. Otomobili birkaç kez kullandım. Çocuğun otomobilin altında kaldığının farkında değilim" dedi.

Süleymaniye Mahallesi Huzur Sokak üzerinde dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Fatma Vural'ın kullandığı 43 RR 662 plakalı otomobil, elinden tuttuğu torunu Ömer Faruk ile ekmek almak için yolun karşısına geçen Abdurrahman Gündoğdu'ya çarptı. Bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilen kazada, Abdurrahman Gündoğdu hafif yaralanırken, Ömer Faruk Gündoğdu otomobilin altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, aracın altından çıkarılan Ömer Faruk Gündoğdu'yu İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan çocuk kurtarılamadı. Acı haberi alan Beyhan ve Güven Gündoğdu çifti fenalık geçirirken, tek çocukları olan Ömer Faruk'tan ise geriye, bir süre önce babası ile çekilen fotoğrafı kaldı.

Kaza sonrası gözaltına alınan sürücü Fatma Vural, verdiği ifadesinde, "Ben acemi sürücüyüm. Aracı sadece birkaç kez kullandım. Heyecan yaptım. Kaza anında otomobili durduramadım. Çocuğun aracın altında kaldığını fark etmedim. Üzgünüm. Kazayı bilerek ve isteyerek yapmadım" dedi.
Fatma V, 'taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçundan adliyeye çıkarıldı. 

TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen Fatma Vural çıkarıldığı hakimlikçe "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklandı.

ACI VEDA... 

Ömer'in cenazesi ise ailesi, yakınları ve vatandaşların katılımıyla Süleymaniye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorumlar 188 Yorum Var
  • Sahab 1453 12.01.2022 10:14
    Maalesef araç kullanıcılarının büyük çoğunluğu aynı hatayı ya da trafik suçu işliyorlar.Sağa yada da sola dönüşlerde kaldırımdan yolun karşı tarafına geçmek isteyen Yayanın geçiş üstünlüğünün olduğunu umursamıyorlar. Tüm ülke genelinde bir çok trafik kurallarında reform gibi uygulamalar yapmak zorunda.
  • Murat 11.01.2022 22:24
    Asılsın ya. Asılsın. Vallahi asılsın. Cinayet bu ya cinayet. Katil!!! Çıkmayın kardeşim trafiğe çıkmayın. Lanet olsun!!! İnsanların canına da malına da kastediyorsunuz. Çıkmayın trafiğe!!!
  • Erkan 11.01.2022 20:45
    Ehliyet veren kursu da hesaba çekmek gerek. Nasıl ehliyet almış bu kadın. Acemiyse frene basamayacak kadar mı acemi!!!
  • ensar 11.01.2022 20:30
    insanlık kalmamış be
  • MURAT AKÇAKIL 11.01.2022 19:41
    Alçak, çocuğu görmedin de koca adamı nasıl görmezsin...resmen eziyorsun frene bassaydın ya...Katilsin
Daha fazla yorum görüntüle