Bursa'da yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama otomobil çarptı. Çarpma sonucu metrelerce havaya yükselerek yere çakılan yaşlı adamın o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Gürsu ilçesine bağlı 35'lik yol üzerinde meydana geldi. 68 yaşındaki Mevlüt A. Cüneyt Yıldız Caddesi Ankara Yolu istikametinde yolun karşısına dikkat etmeden geçmeye çalışınca F.B. yönetimindeki 16 DF plakalı otomobilin altında kaldı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yaşlı adamın yolun karşısına geçeceği sırada otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya yükselerek yere çakıldığı görülüyor. Sonrasında sürücünün ve çevredeki vatandaşların yardımıyla ayağa kaldırılan yaşlı adam en yakın sağlık kuruluşuna sevk edildi.

Yaşlı adamın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Ercan 16.08.2022 19:01
    Arkadaslar yaya benim babam oluyor carpan aracln 150 metre aclsl var neden firene basmlyor her telafonu olan yorum yapmls bilip bilp bilmeden o an ordamlydlnlz kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz
  • tepki 11.01.2022 19:33
    yaya icin isaret yok isik da yok ise bu aga tatile gider gibi yolun ortasinda ne arar tr yol sistemi bilmiyorum da isaret yok ise yol ortasinda olmayacak isaret olsa bile bir kac dk bekle arabalarin hizi duser ise atalarsin sanki baska dunya adam direk gidiyor vur diye
  • ata 11.01.2022 14:36
    trafik ışıgı olmadığı sürece tüm kavşaklar yaya geçididir. aracı kullanan sığırdır. derhal mandıraya kapatılmalıdır.
  • abdullah 23 11.01.2022 13:52
    tamamen şoför hatalı yolun ortasından gidiyor ayrıca yaya uzaktan görünüyor frene basmıyor,resmen yayayı nişanlıyor.
  • adsız sofi 11.01.2022 12:59
    al birini vur ötekine demişler -aynen öylede olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle