Park halindeki lüks otomobil alev topuna döndü

Fatih’te park halinde bulunan lüks otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Alevlere teslim olan otomobil, kullanılamaz hale gelirken alevler bir marketin tentesine kadar ulaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2023 06:11 GÜNCELLEME 20.01.2023 06:11 3.SAYFA
Park halindeki lüks otomobil alev topuna döndü
Park halindeki lüks otomobil alev topuna döndü

Olay, 03.30 sıralarında Fatih’in Silivrikapı Mahallesi, İmam Mehmet Sokak’ta meydana geldi. Park halinde bulunan lüks otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Araçta çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek alev alev yanmaya başladı.

Otomobilde çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan otomobili söndürürken, polisler çevre güvenliğini sağladı.
Fatih, İmam Mehmet Sokak’ta meydana gelen araç yangınında mahalle sakinleri korkuyla söndürme çalışmalarını izledi. Kısa sürede kontrol altına alınıp söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken otomobil kullanılamaz hale geldi. Öte Yandan alevler bir marketin tentesine sirayet ederek maddi hasara yol açtı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR