Şanlıurfa'da 83 kaçak göçmen yakalandı

Şanlıurfa'da, yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 83 göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli ise tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2023 14:59 GÜNCELLEME 24.01.2023 14:59 3.SAYFA
Şanlıurfa'da 83 kaçak göçmen yakalandı
Şanlıurfa'da 83 kaçak göçmen yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eyyübiye, Akçakale, Birecik ve Harran ilçelerinde yapılan yol kontrollerinde şüphe üzerine bazı sürücüleri durdurdu.

Ekipler, yasa dışı yollarla yurda girdiği tespit edilen, aralarında kadın ve çocukların da olduğu 83 göçmeni yakaladı.

Kaçak göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Göçmenlerin yasa dışı geçişlerini sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan, ismi açıklanmayan 2 şüpheli de sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR