Hırsız için köylerine giden aile kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun'daki samanlıklarına hırsız giren aile Ankara'dan köylerine giderken araçlarının bariyere çarpması sonucu anne öldü, oğlu ile babası yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2023 10:25 GÜNCELLEME 27.01.2023 10:25 3.SAYFA
Hırsız için köylerine giden aile kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı
Hırsız için köylerine giden aile kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Yeşildere Mahallesi Anadolu Bulvarı'nda saat 06.20'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yaşayan Coşkuner ailesi, Samsun'un 19 Mayıs ilçesinin kırsal mahallesi olan Yeşilköy'deki içinde tarım aletlerinin bulunduğu samanlıklarına hırsız girdiğini öğrenince gece Ankara'dan yola çıktılar.

Savaş Coşkuner (33) idaresindeki 55 ABK 613 plakalı Fiat Uno marka/model otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak refüjdeki demir bariyere çarptı.

Kazada araç sürücüsü Savaş Coşkuner ile babası Hasan Coşkuner (65) ve annesi Şükriye Coşkuner (65) yaralandı.

Ağır yaralanan anne ile baba ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, araç sürücüsü Savaş Coşkuner ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şükriye Coşkuner acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR