Van'da bir terörist teslim oldu

Van'ın Başkale ilçesinde, terör örgütü PKK'nın dağ kadrosundan kaçan bir teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 18.12.2009 13:09 GÜNCELLEME 18.12.2009 13:09 3.SAYFA
Van'da bir terörist teslim oldu
Van'da bir terörist teslim oldu

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, terör örgütü PKK üyesi M.Y, ailesi ve jandarmanın ikna çabaları sonrasında örgütün İran'daki kamplarından kaçarak Başkale Jandarma Komutanlığına teslim oldu.

Açıklamada, silahsız ve teçhizatsız teslim olan M.Y'nin, terör örgütüne 2007 yılında katıldığı kaydedildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 1
  • mehmet ali 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah allah törensiz mi teslim oldu. hani çadır mahkemeler kurulmadı mı?davul zurnalı lorke çeken karşılama ekibi yok mu?DTP li vekillerin haberi olmadı mı ki orada gövde gösterisi için hazır olmamışlar.bu nasıl teslim olma yahu.Herhalde bu terörist gerçekten pişman olup teslim olmuş.O zaman yandı ki ne yandı.görür şimdi pişmanlığı.teslim olduğuna da pişman ederler.sen örgüt emri ile giyinip kuşanıp halaylarla,hava atmalarla değil de sessiz sedasız örgütte çözülme varmış gibi gel teslim ol haa.Hükümet ten kimse yok.şöyle göz süzüp gerdan kırararak açııılıımmm meyvesini vermeye başladııııııı.artıııııkkk analaaaaarrr ağlamayacakkkk deyip nutuk atamadılarsa senin teslimiyetinin ne önemi var yahu?.sen kendini kurtarmak için teslim olmuşsun.örgütü ya da hükümeti kurtarmak için değil.Tühhh.mındar ettin işi.Şimdi asker ve muhalefet bakın işte kendileri teslim olmaya gönüllü ne diye açılım saçılım saçmalığı ile bu ülkeyi gerdiniz,ne diye günlerce örgüt propagandası yaptırıp hainleri kahraman yaptınız,ne demeye örgüt başının isteklerini yerine getiriyorsunuz demezler mi?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR