Havaya attığı bebeğini tutamadı
Kayseri'de bir baba 1 yaşındaki oğlunu sevmek için havaya atıp tuttu. Ancak aynı şeyi takrar yaparken bebek ellerinden kayıp kafa üstü zemine düştü. Küçük bebek şimdi hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
Kayseri'de bir baba, sevmek için havaya atıp tuttuğu bebeğinin ağır yaralanmasına neden oldu.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi'nde oturan Ramazan Köroğlu, 1 yaşındaki oğlu Ebrar'ı sevmek için havaya atıp tutmaya başladı. Ancak, babanın elleri arasından kayan bebek başının üzerine zemine düşerek ağır yaralandı. Ebrar bebek, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin cerrahi servisinde tedavi altına alındı.
Olaydan sonra ''taksirle yaralanmaya sebebiyet vermek''ten gözaltına alınan baba Ramazan Köroğlu'nun polise verdiği ifadede ''Oğlum Ebrar'ı sevmek için yukarı atıp tutarken bir anda elimden kaydı. Yaptığımdan çok pişmanım ama bir kaza oldu'' dediği öğrenildi. Ramazan Köroğlu, ifadesinin alınmasından sonra Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı.
Hastane yetkilileri, Ebrar'ın tedavisinin sürdüğünü, sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.
-
ömer özdeniz 16 yıl önce Şikayet Etbabanın en acı günü. tabiki bende bir baba olarak o talihsiz babaya gecmiş olsun oglunada ALLAH şifa versin diyorum tabiki evladını bagrına basmak isterken o talihsiz kaza olması cok kötü ALLAH yardımcısı olsunnnBeğen