Hırzsızlık yapmak için iş yeri kurdu

Konya'da, organize sanayii bölgesinde iş yeri kiralayıp kendini esnaf olarak tanıtan bir kişi yanına işe aldığı 16 yaşındaki çocukla 9 ayrı iş yerine girerek 500 bin tl’lik mal çaldı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 13.01.2010 15:59 GÜNCELLEME 13.01.2010 15:59 3.SAYFA
Hırzsızlık yapmak için iş yeri kurdu
Hırzsızlık yapmak için iş yeri kurdu
Alınan bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri merkez Karatay ilçesi Büsan Sanayi'ndeki son 3 ay içinde 9 ayrı iş yerinden döküm kalıbı, hurdaya ayrılmış parçalar gibi piyasa değeri yüksek malzemelerin çalınması üzerine çalışma başlattı
 
Büsan Sanayi’nde iş yerinden hırsızlık olaylarının yaşanması üzere burada iş yeri kiralayan ve hurda alıp satan Hayri. T’nin haereketlerinin şüpheli olması üzere takibe başlayan ekipler, Hayri T’nin iş yerine baskın düzenledi.
 
Bu sırada polisleri fark eden Hayri T, polisin ''dur'' ihtarına uymayarak minibüsüyle kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonunda Hayri T. ve yanında çalıştırdığı M.G yakalanarak gözaltına alındı.
 
Hayri T'nin dikkat çekmemek için hırsızlık yaptığı yerde iş yeri kiraladığı ve yanında M.G'yi de çalıştırdığı öğrenilirken İş yeri ve minibüsünde yaklaşık 500 bin liralık döküm kalıbı ve hurda malzemesi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen Hayri T. ve M.G'nin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.
 
ZEDHABER-KONYA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR