Arkadaşları yaşayan adamın selasını verdirdi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, hayatta olan bir kişi için ''sala'' verildi, ölüm anonsu yapıldı. 57 yaşındaki adam yapılanın ''şaka'' olduğunu düşündüğünü, ancak yapanı tespit etmesi halinde davacı olacağını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2010 18:06 GÜNCELLEME 14.03.2010 18:06 3.SAYFA
Arkadaşları yaşayan adamın selasını verdirdi

AA muhabirinin edindiği bilgiye, Merkez Dervişpaşa Camisi'ne gelen ve arkadaşı Muharrem Gültekin'in öldüğünü belirtmesi üzerine, camiden ''sala'' verildi. Bu arada aynı başvuru İslahiye Belediyesi ilan servisine de yapıldı. İslahiye Belediyesi ilan servisi de, ses sistemi aracılığıyla ilçe halkına Muharrem Gültekin'in vefat ettiğini duyurdu.

Olayı öğrenen 57 yaşındaki Muharrem Gültekin, yapılanın ''şaka'' olduğunu düşündüğünü, ancak yapanı tespit etmesi halinde davacı olacağını söyledi.

KAYNAK : AA