Eğridir'deki cinayette 2 tutuklama daha
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bir süre imam nikahıyla birlikte yaşadığı, ancak daha sonra ayrıldığı İbrahim Bölük'ü (25) av tüfeğiyle vurduğu öne sürülen 16 yaşındaki G.B'nin ardından G.B'ye yardım ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişi de tutuklandı.
ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2010 19:21
GÜNCELLEME 30.07.2010 19:21
3.SAYFA
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, G.B'nin olay yerinde yapılan keşifte av tüfeğini nereden bulduğuna ilişkin sorusuna karşılık 2 arkadaşının yardımcı olduğunu belirtmesi üzerine gözaltına alınan Özcan Y. (24) ile Şenol Y. (20) bugün mahkemece ''suça iştirak ve yardımcı olmak'' suçlamasıyla tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Özcan Y. ile Şenol Y.'nin amca çocukları ve G.B'nin arkadaşı oldukları belirtildi.
Eğirdir'de 27 Temmuzda, 1,5 yıl önce imam nikahıyla birlikte yaşadığı, ancak daha sonra ayrıldığı İbrahim Bölük'ü (25) av tüfeğiyle vurduğunu belirterek, Eğirdir Jandarma Bölük Komutanlığına teslim olan G.B, sorgusunun ardından tutuklanmıştı.
Bölük'ün cesedi G.B'nin ifadesi doğrultusunda göl kıyısında bulunmuştu.
KAYNAK : AA