Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu alkollü yakalandı ve ehliyetine el konuldu

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteriyle dikkat çeken Sıla Türkoğlu, trafik çevirmesine takıldı. Alkollü olduğu tespit edilen ünlü oyuncunun ehliyetine 6 ay el konuldu.

Kızılcık Şerbeti'ndeki rolünün yanı sıra sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla da sık sık gündem olan Sıla Türkoğlu, bu kez fena yakalandı. Geçtiğimiz günlerde aynı dizide Nilay karakteri oynayan Feyza Civelek de uyuşturucu satın alırken yakalanmıştı. Şimdi de Sıla Türkoğlu alkollü araç kullanırken yakalandı ve ehliyetine 6 ay el konuldu.

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

EHLİYETİNE EL KONULDU

Ekol TV'nin haberine göre ünlü oyuncu geçtiğimiz akşam trafik çevirmesine takıldı. Yapılan kontrollerin ardından Türkoğlu'nda 0.78 promil alkol olduğu tespit edildi. Araç kullanmak için alkol sınırını aşan oyuncunun ehliyetine 6 ay el konuldu.

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

Ünlü oyuncunun menajeri ise Türkoğlu ile konuşmak isteyen muhabirlere engel olarak onlarla tartışmaya girişti.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0