Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan sürpriz haber! Evlendiler

Türkiye'nin sevilen oyuncusu Melisa Aslı Pamuk ile milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, uzun süredir devam eden ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Çift, sessiz sedasız bir törenle dünyaevine girdi.

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk ile Fransa'nın Lille takımında forma giyen futbolcu Yusuf Yazıcı, hayatlarını birleştirdi.

Çiftin evliliği, Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya sayfasında soyadını değiştirmesiyle ortaya çıktı. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirdi.

Yusuf Yazıcı'nın, Melisa Aslı Pamuk'un Fransa'da yaşamak istemediği için takımıyla sözleşme yenilemediği basına yansımıştı.

Usta oyuncu İclal Aydın'ın kızı Lal büyüdü! Güzelliğiyle herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu İclal Aydın'ın kızı Lal büyüdü! Güzelliğiyle herkesi şaşırttı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0