Telefonu tutma şekliniz kişiliğinizi ele veriyor! Bakın zeki kişiler telefonu nasıl tutuyor

Yapılan araştırmalar, günlük hareketlerimizin ve davranışlarımızın kişiliğimiz hakkında önemli ipuçları verebileceğini ortaya koyuyor. Hatta telefonunuzu nasıl tuttuğunuz da kişiliğinize dair bilmediğiniz detayları gözler önüne seriyor. Telefonunuzu her iki elinizle mi kullanıyorsunuz? Yoksa tek elinizle ve sadece bir baş parmağınızla mı? Bakın, telefon tutma şekliniz sizin hakkınızda ne söylüyor...

Gündelik yaşantımızdaki her hareketimiz aslında kişiliğimize dair birçok ipucunu beraberinde getirebiliyor. Öyle ki belki de saatlerce kullandığımız telefonlardaki alışkanlıklarımız bu noktada önemli bir ölçüt olabilir. Telefonu kullanma amacımız, harcadığımız zaman ya da belirli uygulamaların yanı sıra telefon tutma şeklimiz dahi kişiliğimiz hakkında bilgi verebiliyor. Cep telefonlarını tutuş şekillerinin ne kadar çeşitli olduğunu bir düşünün... Peki siz telefonu nasıl tutuyorsunuz? İşte, telefon tutma şeklinize göre kişiliğinizin bilinmeyen yönleri...

Uzun boyluysanız bir adım öndesiniz! Boy ayrımcılığı iş hayatını nasıl etkiliyor? İLİŞKİLİ HABERUzun boyluysanız bir adım öndesiniz! Boy ayrımcılığı iş hayatını nasıl etkiliyor?

TELEFONU TEK ELİNİZ VE BAŞ PARMAĞINIZ İLE TUTUYORSANIZ...

Telefonunuzu tek elinizle ve o elin başparmağıyla kullanıyorsanız, hayatı olduğu gibi kabul ediyorsunuz. Belki hayatınızda bazı şeyler dilediğiniz gibi olmuyor ancak siz bu durumdan şikayet etmek yerine daha çok şükretmeye odaklısınız. Ayrıca hayatınızda hızla ilerlemeyi seviyorsunuz. Yeni şeyler keşfetmek ve konfor alanından çıkmak sizin için oldukça önemli. Bu özellikler profesyonel yaşamınızdaki hedef ve arzularınıza ulaşmanızda size avantaj sağlar fakat ikili ilişkilerinizde zorlanmanıza da neden olabilir.

TELEFONUNUZU İKİ ELİNİZLE TUTUYORSANIZ AMA BİR BAŞPARMAĞINIZI KULLANIYORSANIZ...

Eğer telefonunuzu iki elinizle tutup, kaydırmak veya yazmak için başparmağınızı kullanıyorsanız sezgisel, pragmatik ve bilge özelliklere sahip olabilirsiniz. Risk almak sizin için pek iyi bir seçenek değil. Enine boyuna düşünmeden ve hatta uzun uzun sorgulamadan adım atmak... Bunlar sizi anlatan cümleler değil. Sizin için sezgilere güvenmek, gözden kaçan ayrıntıları yakalamak çok değerli. Sevecen ve sempatik bir yapıya sahipsiniz, duygusal olarak hızlı bağlanabilirsiniz. Bundan dolayı duygularınıza hakim olmayı ve acele etmeden kararlar almayı öğrenmelisiniz.

TELEFONUNUZU İKİ ELİNİZ VE BAŞPARMAĞINIZLA TUTUYORSANIZ...

Telefonunuzu iki elinizle ve başparmağınızla tutuyorsanız enerjik, çok yönlü ve zeki biri olabilirsiniz. Analitiksiniz ve karmaşık sorunları çözme konusunda tam bir ustasınız. Her ne kadar sorun çözücü ve rasyonel bir bakış açısına sahip olsanız da çocuksu masumiyetinizi es geçmek olmaz. Ayrıca tek bir yerde kalmayı ve gönülden yatırım yapmayı öğrenmelisiniz.

TELEFONUNUZU ELİNİZLE TUTUYOR VE İŞARET PARMAĞINIZI KULLANIYORSANIZ...

Telefonunuzu bir elinizle tutarken diğer elinizin işaret parmağını kaydırmak veya yazmak için kullanıyorsanız spontane, esnek ve dinamik bir yapıya sahipsiniz demektir. Zengin bir hayal gücünüz var ve zihniniz, hayatınızdaki para akışını devam ettirecek fikirlerle dolup taşıyor. İnsanları suskun bırakan çekici kişiliğiniz ise ilişkilerinizde romantik bir partner olmanıza olanak tanıyor.

Kutsal yolculuğa manevi hazırlık! Hacca manevi hazırlık nasıl yapılmalıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Kutsal yolculuğa manevi hazırlık! Hacca manevi hazırlık nasıl yapılmalıdır?
Ünlülere benzeyen araçlar sosyal medyada viral oldu! Benzerlikleri herkesi şaşkına çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülere benzeyen araçlar sosyal medyada viral oldu! Benzerlikleri herkesi şaşkına çevirdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0