Esra Erol’un sade ve şıklığı bir arada kullandığı lüks aşk yuvası ilgi odağı haline geldi!

Yıllardır ekranların sevilen yüzlerinden biri haline gelen ünlü sunucu Esra Erol'un sade ancak şık evi görenleri kendine hayran bırakıyor. Konforundan asla ödün vermeyen Erol'un evinden paylaştığı kareleri sevenlerinden beğeni topladı.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol, yalnızca başarılı kariyeri değil özel yaşantısıyla da büyük beğeni topluyor. 2010 yılında Ali Özbir ile nikah masasına oturan ve iki çocuk sahibi olan ünlü sunucunun aile saadeti sosyal medyada sık sık gündem olurken Erol'un zevkle döşenmiş lüks evi de sevenlerinin dikkatini çekti.

Esra Erol

Esra Erol

Sade ancak iddialı bir yaşam alanı dekore eden Erol, klasik seçimlerden vazgeçmeyenlerden...

Esra Erol evinden kareler

Esra Erol evinden kareler

Evinin hemen hemen her köşesine dikkat çekici tablolar asan ünlü sunucu, renk tercihini ise gri ve bej tonlarından yana kullanmış.

Ayrıca doğal bir hava için bitkileri de iç mekanda kullanan ünlü isim, evine uzun pencerelerle doğal ışık sağlayarak ferah bir atmosfer oluşturmuş. 

Rahatlık ve konfora büyük önem veren Erol'un evi sevenlerinden tam not aldı.

Bu nasıl zenginlik: Ünlülerin ultra lüks evleri dudak uçuklatıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bu nasıl zenginlik: Ünlülerin ultra lüks evleri dudak uçuklatıyor!
‘Rams Müzik Festivali By Mr Dosso Dossi' konserine ziyaretçi akını!

İLİŞKİLİ HABER

‘Rams Müzik Festivali By Mr Dosso Dossi' konserine ziyaretçi akını!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0