Boşanma haberleriyle gündeme gelmişlerdi! Anıl Altan sessizliğini bozdu

Ünlü oyuncu Pelin Akil ve eşi Anıl Altan haklarında çıkan boşanma söylentileri üzerine sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü çift, haklarında çıkan haberlere açıklık getirdi.

2016 yılında meslektaşı Anıl Altan ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil, 2019 yılında ikiz çocukları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne olmanın verdiği mutluluğu yaşamıştı. Başarılı kariyer hayatının yanı sıra aile hayatıyla da adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu,  bu kez eşi Anıl Altan ile haklarında çıkan bir iddia üzerine gündeme gelmişti. Yer alan iddiaya göre ünlü çift geçtiğimiz haftalarda ayrılmaya karar vermiş ve boşanmak üzere mahkemeye başvurmuştu. 

 Anıl Altan ve Pelin Akil ailesi

Anıl Altan ve Pelin Akil ailesi

"HER ŞEY ORTADA!"

Çıkan haberler üzerine sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde de bir davet sonrasında objektiflere yansımıştı. Basın mensuplarının haklarında merak ettiklerini yanıtlayan Pelin Akil, "Sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu konuşuluyor" sözleri üzerine "Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok." şeklinde cevap vermişti. 

 Anıl Altan ve Pelin Akil ailesi

Anıl Altan ve Pelin Akil ailesi

"KAVGA EVİN TADI TUZU"

Daha sonra eşi Anıl Altan ile birlikte Fatih'te gerçekleşen başka bir etkinlikte görüntülenen Pelin Akil, haklarında çıkan haberler için yeniden açıklamada bulunarak "Tabii ki bizim de kavgalarımız var, oluyor da, bu her evde var. İkiz çocuk kolay değil, biz gayet mutluyuz. Bu dedikodular başkalarını yorabilir, biz yorulmuyoruz, ayrılmıyoruz da. Daha önce de bu tarz sorular soruldu. Kavga, anlaşmazlık her evde var, olmazsa zaten o evlilikte bir tezat vardır. Kavga evin tadı tuzu." demişti.

 Anıl Altan

Anıl Altan

SAMİMİ AÇIKLAMALARIYLA DİKKAT ÇEKTİ!

Bu kez Bebek'deki bir mekandan arkadaşı ile birlikte çıkarken görüntülenen Anıl Altan, aracının içerisindeyken ayaküstü soruları yanıtladı. Açıklamaları esnasında bu iddiaların gün geçtikçe büyüyerek çoğaldığını dile getiren Anıl Altan; "Arkadaşlar, böyle bir şey söz konusu değil. Bu gün de arkadaşımla denk geldik size. Normalde birlikte de çıktığımız zamanlar oluyor. Geçtiğimiz günlerde de tatildeydik birlikte fotoğraflarımızı da paylaştık. Her şey olağan akışında herhangi bir sorun yok. Yine tatile gideceğiz, anlaşılan yine bir sürü fotoğraf atmamız lazım." ifadelerini kullandı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan röportajı üzerine Anıl Altan'ın sempatik tavrı takipçilerinden tam not aldı.

Aslı Enver'in 9 aylık kızı Elay'ın olay halleri! Yaptığı hareketle herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'in 9 aylık kızı Elay'ın olay halleri! Yaptığı hareketle herkesi şaşırttı
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında gelişme: Sabun satarak 1 milyar kazanılabilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında gelişme: Sabun satarak 1 milyar kazanılabilir mi?
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0