Erkan Yolaç ile Gülben Ergen'in gülümseten anları! Usta sanatçıya böyle veda etti

"Evet-Hayır" adlı yarışma programı ile hafızalara kazınan televizyon dünyasının ünlü ismi Erkan Yolaç, 89 yaşında hayata gözlerini yumdu. Geriye yüzleri gülümseten bir çok anı bırakan Yolaç'ın birçok ünlü ismi de televizyon ile tanıştırdığı biliniyor. O isimlerden birinin de ünlü şarkıcı Gülben Ergen olduğu ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sunuculuğunu yaptığı yarışma programında birçok ünlüyü ağırlarken, tanıdığımız çok sayıda ünlü ismin de ilk kez televizyona çıkmasını sağlayan Erkan Yolaç'ın ünlü şarkıcı Gülben Ergen'le gülümseten sohbeti sosyal medyada gündem oldu. Gülben Ergen'in ilk ekran deneyimini henüz 15 yaşındayken Erkan Yolaç'ın "Evet-Hayır" yarışmasıyla yaşadığı öğrenildi. Yolaç'ın "Hiç hediyemiz kalmadı" sözleri üzerine "Hiç önemli değil. Maksat burada olmak" diyerek cevap veren Ergen'in yarışmadaki tavırları ise oldukça dikkat çekti.

BÖYLE VEDA ETTİ! "YILLARIMIZ"

İkilinin o anları Yolaç'ın vefatının ardından yıllar sonra gündem olurken Gülben Ergen, "Değerli büyüğüm Erkan Yolaç'ım. Kendisine Allah'tan rahmet, çok değerli eşi Asuman Hanım'a tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı, sabırlar diliyorum. Evet Hayır yarışmasıyla ömrümde ilk ekran deneyimim. Yıllarımız." notuyla paylaştığı o anlarla Yolaç'a veda etti.

Yeşim Büber 15 yıldır yaşamını teknede sürdürüyor! Ünlü oyuncudan yeni tekne pozları

İLİŞKİLİ HABER

Yeşim Büber 15 yıldır yaşamını teknede sürdürüyor! Ünlü oyuncudan yeni tekne pozları
'Tosun Paşa' filmindeki gerçek 47 yıl sonra ortaya çıktı! Duyanların yürekleri dağladı

İLİŞKİLİ HABER

'Tosun Paşa' filmindeki gerçek 47 yıl sonra ortaya çıktı! Duyanların yürekleri dağladı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0