Rafet El Roman'ın kızlarını görenler şaşırdı! "Macera dolu Amerika" klibiyle boy gösterdiler

Son dönemlerin en çok konuşulan ünlüleri arasında bulunan Rafet El Roman, iki kızıyla birlikte gittiği New York'ta "Macera dolu Amerika" şarkısına klip çekti. Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın kızlarını görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemlerde yaptırdığı estetik nedeni ile gündemden düşmeyen Rafet El Roman, kızları ile birlikte tatile çıktı. Tatil için New York'u değerlendiren Roman, kızlarıyla birlikte eğlence dolu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kısa bir klip çeken ünlü isim, müzik seçimi ile takipçilerini geçmişe götürdü.

RAFET EL ROMAN VE KIZLARI MACERA DOLU AMERİKA KLİBİ ÇEKTİ

90'lı yıllarda çıkardığı Amerika şarkısıyla hafızalara kazınan Rafet El Roman, yıllar sonra iki kızı ile birlikte New York'ta "Macera dolu Amerika" şarkısına eğlenceli klip çekti.

Klip kısa sürede herkes tarafından beğenilip paylaşılmaya başlandı.

Ajda Pekkan lüks aracıyla gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan lüks aracıyla gündem oldu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0