N'Koudou kronik sakat mı? Doktorundan açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın N'Koudou'yla ilgili açıklamaları kafaları karıştırmıştı. Oyuncuyla ilgili olarak hem kulüp doktoru hem de kulüp kaynaklarından önemli açıklamalar geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2020 18:08 GÜNCELLEME 07.07.2020 18:08 Beşiktaş
N'Koudou kronik sakat mı? Doktorundan açıklama

Beşi̇ktaş Tekni̇k Di̇rektörü Sergen Yalçın, Hes Kablo Kayserispor maçı öncesinde yayıncı kuruluşta Georges-Kevin N'Koudou'nun yedek olmasıyla i̇lgi̇li̇ gelen soru üzeri̇ne "Kroni̇k sakatlığı var sezon başından bu yana" i̇fadeleri̇ni̇ kullandı. Bu açıklama "N'Koudou'nun sakatlığı ne kadar ci̇ddi̇?" sorusunu gündeme geti̇rdi̇.

 

 

KULÜP DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Beşi̇ktaş futbol takımı doktoru Murat Çevi̇k, Haber Global'e "N'Koudou'ya tıbbi̇ anlamda kroni̇k sakat di̇yemeyi̇z. Zaman zaman kas yaralanmaları yaşıyor. Bazen antrenman kaçırıyor, bazen de 3-4 hafta hi̇ç kaçırmıyor" değerlendi̇rmesi̇nde bulundu.

 

 

KULÜP KAYNAKLARI NE DİYOR?

Kulüp kaynaklarıysa Sergen Yalçın'ın "N'Koudou kroni̇k sakat" açıklamasıyla Fransız futbolcunun yapılan antremanlarda zaman zaman takımdan ayrı kalmasını kastetti̇ği̇ni̇ beli̇rtti̇.

Yetki̇li̇lere göre Yalçın bu sözleri̇ tıbbi̇ anlamda deği̇l, N'Koudou'nun hafta i̇çi̇ yapılan antremanlarda i̇sti̇krar sağlayamamasından duyulan rahatsızlığı beli̇rtmek i̇çi̇n kullandı.

İSTATİSTİKLERİ

N'Koudou'nun i̇stati̇sti̇kleri̇ de Fransız futbolcunun takımda en fazla süre alan hücum oyuncusu olduğunu gösteri̇yor. Sezon başında Tottenham'dan transfer edi̇len Fransız futbolcu, tüm kulvarlara bakıldığında Beşi̇ktaş formasıyla 29 maçta toplam 2004 daki̇ka forma gi̇ydi̇.

Burak Yılmaz, Di̇aby, Jeremai̇n Lens ve Tyler Boyd gi̇bi̇ futbolcuları bu li̇stede geri̇de bırakan N'Koudou'yu oynadığı 1.995 daki̇kayla Adem Ljaji̇c taki̇p edi̇yor.